Προς το περιεχόμενο

LiKBeAsT

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    531
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens

LiKBeAsT's Achievements

  1. Να πούμε απλά ότι ένα online attack διαφέρει αρκετά στους χρόνους του κλπ. Και μόνο ο χρόνος μετάδοσης αλλάζει πολύ τα πράγματα. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε εύκολους/μικρούς κωδικούς. RODIFIRE προσπάθησε να έχεις ένα σεβαστό μέγεθος (πχ 16+) και να υπάρχουν κάποια σύμβολα, αριθμοί μεταξύ των χαρακτήρων. Γενικά αν θες να τον θυμάσαι απ'έξω συμφέρει να "επενδύσεις" σε μέγεθος. Κάτι του στυλ, "thMamaMoy_thLeneMaria-mama-mia-mama-mia" είναι πρακτικά αδύνατο να γίνει bruteforce κλπ κλπ. (έχουμε και το πλεονέκτημα των greeklish εμείς, που δεν παίζουν και πολύ σε dictionaries ) Αν είναι προσωπικός σερβερ μόνο εσύ θα υπάρχεις Αλλιώς κάνεις enforce κάτι του στυλ 20 character min length Μας λες κάποια παραπάνω λεπτομέρεια..; πχ είμαι πολύ περίεργος: Ποιός ήταν ο κωδικός σου; (υποθέτω δεν σε νοιάζει να μας τον πεις πλέον μια και έχει αλλάξει )
  2. Καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι τελείως άκυρο έτσι; 1. Απλό παράδειγμα: Πάω ταξίδι και θέλω travel guide. ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν θα μου είναι και πολύ χρήσιμο μέτα. Το ίδιο και να αγόραζα το guide από το τοπικό μου βιβλιοπωλείο. 2. Έχουμε μάθει να δίνουμε 500-700ευρω για ένα κινητό, αλλά για κάποιο λόγο (έτσι μεγαλώσαμε; εναλλακτικές όπως πειρατεία; not sure) δεν θέλουμε να δίνουμε φράγκο για εφαρμογές! Δεν είναι όλα μακροπρόθεσμες επενδύσεις, είδικα όταν κάνουν 1-2 ευρω. Έχουν screenshots και μπορείς να κοιτάξεις και αλλού για να δεις τι προσφέρουν, reviews etc. Δηλαδή όλα που αγοράζουμε στη ζωή έχουν trials; .... Ναι θα μπορούσε και θα ήταν πολύ καλή "λύση". Έχει και αυτό τα προβλήματά του αλλά ο λόγος που δεν έχει γίνει είναι θεωρώ η δυσκολία υλοποίησης του. Ακριβώς! Στην τελική όποιος είναι legit user δεν θα έχει κανένα θέμα και θα μπορεί να κάνει και μερικές δοκιμές αν μήνα πχ. Εννοείς; Μπορεί απλά μια εφαρμογή να προσφέρει πολύ περιορισμένη λειτουργικότητα και να θέλει επιπλέον λεφτά για full access. Νομίζω δεν είναι αυστηρά για αυτό τον λόγο στην περίπτωση τους AppStore νομίζω. Σου δίνει 14 μέρες για να δεις αν είναι/κάνει πράγματι αυτά που λέει και ότι δεν είναι μούφα πχ. Ασχέτως που κάποιοι το εκμεταλλεύονται για να παίζουν τσάμπα παιχνίδια ή απλά να "δουν πως είναι" κάτι. Ναι δίκιο έχεις, αλλά οι καταλανωτές είναι συνήθως μεγαλύτερα λαμόγια Επίσης η Apple προφανώς και δεν φέρει ευθύνη, απλώς μεσάζων είναι. Δηλάδη αν κλείσει το dropbox θα πάω να ζητήσω τα ρέστα από την Apple επειδή έχασα τα αρχεία μου;
  3. Ρώτα τους συμπατριώτες μας ταξιτζήδες και θα σου πουν το γιατί... (Hint: το taxibeat πλέον τους χρεώνει πολύ περισσότερο από ότι στην αρχή, κλπ κλπ)
  4. Μην "προσφέρετε" παραπληροφόρηση ρε παιδιά! Το Feedly δεν σου ζητάει τίποτα από αυτά που λες. Χρησιμοποιεί το σχετικό API της google για authentication, όπως και πάρα πολλές άλλες υπηρεσίες. Τα στοιχεία σου τα δίνεις σε σελίδα της google όχι στο feedly. Αυτό έχει access σε οποία στοιχεία του account σου αναφέρονται όταν μπήκες... (και προφανώς όχι στον κωδικό σου)
  5. Δεν νομίζω ότι θα "εμπιστευτώ" την google για την ώρα σε κάτι τέτοιο. Όχι, μετά από αυτό που έγινε με το gReader... Επίσης πιστεύω πως η συγκεκριμένη υπηρεσία θα έχει μικρότερη αποίχηση λόγω της επερχόμενης κατάργησης του gReader. Καλό το evernote, αλλά το no offline access to notes without subscription με ενοχλεί πολύ. Αν μπορούσες να "αγοράσεις" την εφαρμογή μια και καλή και να έχεις κάποια από τα premium features ok, αλλά τα monthly/yearly subscriptions σε κάτι τέτοια με ενοχλούν. (και ας μην μιλάμε για τραγικά ποσά)
  6. Κανένα νόημα όταν δεν είναι ανοιχτού κώδικα... Μπορούν να υποστηρίζουν ό, τι θέλουν, χωρίς να αποδείξουν τίποτα. FAIL!
  7. Δεν μειώνουμε την προσπάθεια ή το έργο του, και σε ένα φόρουμ φωτογραφίας τέτοια ποστ αποτελούν ειδήσεις που ενδιαφέρουν τους περισσότερους. Μπράβο στον φωτογράφο, αλλά θα συμφωνήσω ότι δεν αποτελεί "είδηση".
  8. Ποιά είναι η είδηση; Να μπούμε στο www.e-tek.gr για να την διαβάσουμε;
  9. Απλά έλεος... Παίζει να μην τον ήξεραν καν οι διάφορες υπηρεσίες. Ή και να τον ήξεραν σίγουρα δεν τον "έψαχναν"
  10. LiKBeAsT

    GSKILL RipJawsX F3-17600CL7D-4GBXHD Review

    Ευχαριστώ! Άρα οι συγκεκριμένες μνήμες που λένε DDR3-2200 (PC3 17600) είναι 1100ΜHz? H συγκεκριμένh CPU που λέει Memory Types DDR3-1066/1333, τι σημαίνει; Ή αυτό είναι κάτι άσχετο με ram;
  11. LiKBeAsT

    GSKILL RipJawsX F3-17600CL7D-4GBXHD Review

    Thanks για το review! Στα specs του i5-2500K αναφέρει: Τι είναι αυτά τα 1066, 1333? Φαντάζομαι όχι συχνότητες. Γενικά έχω μπλέξει λίγο με του διάφορους τρόπου γραφής κλπ. Ευχαριστώ!
  12. Μα απλως σε ενημερώνει! Δεν τα "απογόρευσε" ή οτιδήποτε. Δεν διαφωνω σε αυτό με τα addons που λες και είναι ενας βασικός λόγος που προτιμω firefox. Αλλά αν ένα addon (όσο μαματο και να είναι) προσθέτει μεγάλο overhead, τότε πρέπει να το ξέρει ο κόσμος και όχι να λεει οτι αργεί ο firefox. H mozilla δίνει τον ff, δεν μπορει να κανει απολύτως τίποτα αν έγω φτιάξω ένα addon που κανει τον browser να σερνεται ή να καταναλώνει πολύ μνήμη ή ... ή ...
  13. Δεν είναι ετσι. Αρχικά όσοι κάνουν web dev δεν θα ελεγα οτι ανηκουν στο "μεσο" χρήστη. Όχι, οτι είναι ντε και καλα φωστήρες, αλλά μια παραπάνω "αίσθηση" των πραγμάτων συνήθως την έχουν. Όσο για αυτό περι firebug, προφανώς και συνεχίζεις να το χρησιμοποιείς απλώς όχι στο κυριώς profile σου! Έχεις ενά άλλο profile για testing&dev. Εκτός και αν κάποιον δεν το ενδιαφερει η όποια επιβράδυνση. Όσο για αυτό το 10% μην το ψειρίζετε, δεν έχει νόημα. Απλώς για μιά ποσοτική αίσθηση το ανέφεραν και όχι για να πιαστούμε στα maths..
  14. Για αυτό δεν δίνουμε τα αληθινά στοιχεία :Ρ Ειδικά αν μας ενδιαφέρει να μην φαίνονται!
  • Δημιουργία νέου...