Προς το περιεχόμενο

Maverickj13

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    299
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με Maverickj13

  • Ημερομηνία γέννησης 13/08/1982

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.966 προβολές προφίλ

Maverickj13's Achievements

  1. Για να βγουν 700 ευρω εφημεριες πρεπει να κανεις 7 το μηνα κ αναλογα τις αργιες. Επισης το ποσο αυτο ειναι ακαθαριστο, δηλαδη η εφορία θα σου παρει πισω περιπου 100-150 ευρω το μηνα. Τελος, οταν εισαι 32 ωρες στην δουλεια, πρεπει να υπολογισεις και τα εξοδα σου, φαγητο, καφε, κτλ. Μην ακουσω σχολια, καφε να φερνεις απο το σπιτι, παρακαλω....
  2. Τα 20αρικα πως τα τσιμπησες; Εκανες αιτηση τον Νοεμρν6;
  3. Καλησπερα Πηγα στο καταστημα Ελπεντισον Ηλιουπολης, περα απο το 50αρι και του ποντους, δεν ειχαν αλλα δωρα να προσφερουν. Αν καποιος πηγε κ εχει καποια αλλη πληροφορια, θα χαρω πολυ αν μπορει να μας ενημερωσει!
  4. Απλα θα πληρωνεις περίπου 50% πανω σε σχεση με την υπαρχουσα τιμη από Σεπτέμβριο και ρισκαρεις πολυ όσο αφορά το πως θα διαμορφωθεί η τιμή. Αν έχεις μία μικρή κατανάλωση, ίσως να αξίζει για να έχεις το κεφάλι σου "ήσυχο". Για μεγάλες καταναλώσεις μπορεί να είναι μεγάλη η διαφορά.
  5. Γνωστος μου πηρε το yaris το Μαιο και με χρηση σε πολη, οχι σε καταστασεις αιχμης, εχει καταναλωση 3.5
  6. @korakios, στο g-sheet στο προγραμμα της Ελιν (Elin Power On! Home Bonus +), δεν αναφέρεται κάπου ότι με έκπτωση συνέπειας κατεβαίνει στο 0,0975€. Το βλέπω μήπως λάθος?
  7. Προτεινω να ξαναδεις τον μηχανισμο. Το κοστος ενεργειας ειναι ιδιο, ο τροπος που επικοινωνειται αυτο εχει αλλαξει. Η επιχορηγηση του κρατους εχει μειωθει γιατι εχουν πεσει οι τιμες. Ουσιαστικα, για καθε KW εχεις την ιδια επιβαρυνση, παλια επρεπε να υπολογισεις με βαση τα ορια που εδινε καθε παροχος, τωρα ειναι πιο ευκολο γιατι σου λεει απευθειας την τιμη που ενσωματωνει το παραπανω.
  8. Εκανα ανανεωση με eurobank καρτα και την πηρε κανονικα χωρις vpn (ηθελα να τζογαρω). Φυσικα ο λογαριασμος του gmail ειναι τουρκικος
  9. Μήπως να δηλώσεις περισσότερες και να φορτώσεις λιγότερο τον επόμενο μήνα?
  10. Παιδια μια βοήθεια, εχω χαθει με το manual. Το toshiba ras-18j2avsg τι ελαχιστο μηκος σωληνωσεων να ζητησω κατα την εγκατάσταση;
  11. Maverickj13

    PowerPass

    Όχι, είχε αναφερθεί ο Μητσοτάκης από την πρώτη στιγμή ότι έτσι θα είναι υπολογισμός παρόλο που δε στέκει. Εδώ δεν παίρνουμε πίσω τον ΦΠΑ που πληρώσαμε. Μπάζει από παντού, υπολογισμοί για να φανεί στα λόγια μεγάλο το 60% και στην πράξη ψίχουλα. Υ.Γ. Άσε που και "λάθος" να γίνει κάπου, δεν υπάρχει διαδικασία ένστανσης.
  12. Maverickj13

    PowerPass

    Αν εγώ δεν πλήρωνα με συνέπεια, το κόστος ανά KW θα ήταν σημαντικά χαμηλότερο
  13. Η 76 ειναι Βαρη Βουλα Βουλιαγμενη...μαλλον 75 ειναι η Γλυφάδα
  14. Ακριβως το ιδιο και σε εμενα. Οχι δεν γίνεται μου λέγανε και μόλις ενημέρωσα πως παρακολουθώ forum στο οποίο έχει ήδη αναφερθεί η συγκεκριμένη έκπτωση, με εβαλε αναμονή και μετά μου είπε οτι πήρε "έγκριση".
  • Δημιουργία νέου...