Στα ράφια των καταστημάτων θα βρίσκεται το Xbox One από τις 22 Νοεμβρίου, σύμφωνα με ανάρτηση του Larry Hryb από τη Microsoft στο επίσημο blog του.

Πρόκειται για περίπου μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του PlayStation 4 στις 15 Νοεμβρίου στη Β. Αμερική, αλλά ταυτόχρονα και για μία εβδομάδα νωρίτερα από την κυκλοφορία του στην Ευρώπη στις 29 Νοεμβρίου. Στην πρώτη του κυκλοφορία το Xbox One θα είναι διαθέσιμο στις αγορές της Αυστραλίας, Αυστρίας, Βραζιλίας, του Καναδά, της Γαλλίας, Γερμανίας, Ιρλανδίας, Ιταλίας, Μεξικό Νέα Ζηλανδία, Ισπανίας αλλά και του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Η είδηση έρχεται λίγες ώρες ύστερα από την ανακοίνωση της Microsoft ότι η νέα της κονσόλα θα κυκλοφορήσει με ενισχυμένο επεξεργαστή σε σύγκριση με τις αρχικές προδιαγραφές. Αναμένεται ο AMD επεξεργαστής του να είναι χρονισμένος στο 1.75GHz αντί του 1.6GHz, ενώ ακόμη γνωρίζουμε από τον προηγούμενο μήνα ότι θα ενσωματώνει και πιο γρήγορη GPU.

 

Το Xbox One θα διαθέτει αρχικά 23 τίτλους games από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του, ενώ στην Ελλάδα περιμένουμε να κάνει την εμφάνισή του στις αρχές του 2014.

 

Source.png Πηγή: http://arstechnica.com/gaming/2013/09/xbox-one-launches-in-13-countries-on-november-22/[/url]']arstechnica.com