Κάποιοι λένε, ότι οι αριθμοί είναι αμείλικτοι, τόσο που η Microsoft ξεκίνησε να… "χαρίζει" κινητά Windows στις αγορές του Καναδά και των ΗΠΑ και κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι η εταιρεία θέλει απλώς να... "καθαρίσει" το παραπανίσιο απόθεμα.

Όπως και να έχει, εφόσον έχετε κάποιον φίλο ή γνωστό στον Καναδά ή στις ΗΠΑ, μπορείτε να του ζητήσετε να σας αγοράσει το ξεκλείδωτο Lumia 950 XL σε λευκό ή μαύρο από το Microsoft Store ώστε να πάρετε μαζί δωρεάν το Lumia 950 (μόνο σε μαύρο).

 

Η προσφορά ισχύει μόνο για μία εβδομάδα από σήμερα και έως την 1η Μάϊου, και όπως είπαμε αν αγοράσετε το μεγάλο Lumia 950 XL (έναντι $649 στις ΗΠΑ και έναντι $849 στον Καναδά) θα λάβετε εντελώς δωρεάν και το μικρό (και τα δύο unlocked) με τον περιορισμό ότι πρόκειται για το μαύρο μοντέλο (δεν υπάρχει επιλογή για λευκό χρώμα στο δώρο, παρά μόνο για το Lumia 950 XL.

 

Να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για αγορά μόνο από τα Microsoft Stores (retail και online) στις ΗΠΑ (συμπεριλαμβανομένου και του Πουέρτο Ρίκο) και στον Καναδά και ισχύει μέχρι την 1η Μάϊου.

 

Link.png Site: Thurrott