Έξι μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία τους, τα Windows 8 συμπληρώνουν 100 εκατομμύρια πωλήσεις με ρυθμό αντίστοιχο με αυτόν που είχαν τα Windows 7.

Παραμένοντας ως η πιο αμφιλεγόμενη έκδοση των Windows τα τελευταία χρόνια, τα Windows 8 διαθέτουν ένα νέο γραφικό περιβάλλον το οποίο είναι βελτιστοποιημένο για οθόνες αφής.

 

Σε συνέντευξη της στο TNW, η Tami Reller, υπεύθυνη του τμήματος Windows για επιχειρήσεις μετά την αποχώρηση του Steven Sinofsky, επιβεβαιώνει παράλληλα ότι τα Windows Blue (Windows 8.1) θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στη χρονιά και ότι θα βοηθήσουν τους "παραδοσιακούς χρήστες PC" στη μετάβαση τους στο νέο λειτουργικό σύστημα πιο γρήγορα, «κάνοντας τους να νοιώθουν πιο άνετα». Η συγκεκριμένη δήλωση έρχεται να ενισχύσει τις φήμες περί επιστροφής του πλήκτρου Start (χωρίς το μενού) καθώς και την παρουσία ρύθμισης για απευθείας πρόσβαση στο κλασσικό desktop.

 

windows_7_windows_8_six_months-730x447.jpg

Η Microsoft θα προχωρήσει μάλιστα σε περισσότερες πληροφορίες για την επόμενη έκδοση των Windows τις επόμενες εβδομάδες, πριν τα συνέδρια TechEd και Build 2013 που θα λάβουν χώρα προς το τέλος Ιουνίου. Στις πληροφορίες αυτές θα περιλαμβάνονται η τιμή, ο σχεδιασμός των πακέτων καθώς και ο τρόπος αναβάθμισης.

 

Link.png Site: ']blog.windows.com

Link.png Site: http://thenextweb.com/microsoft/2013/05/07/as-windows-8-crosses-the-100-million-sales-mark-tami-reller-breaks-down-microsofts-vision-for-the-os/']thenextweb.com