Το δημοτικό συμβούλιο του Κουπερτίνο, ενέκρινε ομόφωνα σήμερα τα σχέδια της Apple για τη δημιουργία στην περιοχή, του νέου campus της Apple το οποίο με βάση τις εικόνες που έχουν βγεί στη δημοσιότητα, θυμίζει διαστημόπλοιο.

Σε μια τοποθεσία 176 στρεμμάτων, το νέο κτίριο της Apple ξεχωρίζει εκτός του σχήματος του, για την τεράστια χρήση γυαλιού σε κυρτό σχήμα. Η κατασκευή ήταν όνειρο του Steve Jobs ο οποίος μάλιστα έκανε την τελευταία του δημόσια εμφάνιση σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τον Ιούνιο του 2011 για να αναφέρει λεπτομέρειες και πλεονεκτήματα της πρότασης της Apple για την περιοχή.

 

Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου είναι τελική και κατά την οποία λήφθηκαν υπόψη οι ανησυχίες μια μικρής ομάδας κατοίκων για πιθανές επιπτώσεις του έργου στους γειτονικούς δρόμους. Όταν και ολοκληρωθεί το έργο περί τα τέλη του 2016, το νέο campus της Apple θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 12.000 υπαλλήλους της εταιρείας ενώ θα περιλαμβάνει ένα τεράστιο κέντρο ερευνών, χώρο παρουσιάσεων 1000 θέσεων και υπόγειο χώρο στάθμευσης.

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, χαιρετίζοντας τηςν απόφαση δήλωσε ότι το έργο θα αποτελέσει το σπίτι της εταιρείας για την καινοτομία και δημιουργικότητα τις επόμενες δεκαετίες.

 

Link.png Site: http://allthingsd.com/20131016/insert-bad-apple-campus-2-approved-for-take-off-joke-here/[/url]']AllThingsD