Πρίν από μερικές ημέρες μόνο έλαβαν χώρα τα αποκαλυπτήρια του iOS 7 στην επίσημη παρουσίαση της Apple στο συνέδριο WWDC.

Όπως αναμενόταν, το iOS 7 έχει τεράστιες αλλαγές στο γραφικό περιβάλλον και την τυπογραφία σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις και σύμφωνα με την Apple αποτελεί την πιο σημαντική εξέλιξη μετά την παρουσίαση του iPhone. Δυστυχώς όμως δεν θα είναι σε θέση να το αποκτήσουν όλες οι συσκευές της εταιρείας, αλλά θα περιοριστεί σε συγκεκριμένα μοντέλα, ενώ ορισμένες παλιότερες που θα εξοπλιστούν με τη νέα έκδοση δεν θα συμπεριλάβουν όλα τα features που το νέο iOS 7 φέρει.

 

Συγκεκριμένα θα είναι διαθέσιμο για iPhone 5, 4S και 4, iPad 4, 3, 2, mini και iPod touch 5ης γενιάς. Όμως όπως ήδη προαναφέραμε θα υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί. Ο πίνακας στη συνέχεια του άρθρου παρουσιάζει αναλυτικά τους περιορισμούς αυτούς.

 

k-bigpic.jpg

Το iPad 2 είναι η συσκευή η οποία θα παρέχει υποστήριξη για τα λιγότερα features του νέου λειτουργικού, με το iTunes Radio να ανήκει σε αυτά, ενώ αντίθετα το iPhone 4 θα παρέχει support για τα square photos και filters. Παράλληλα κανένα από τα iPads δεν θα περιλαμβάνει την λειτουργία Πανοράματος για την λήψη μιας φωτογραφίας, ενώ σε κάτοχους iPhone 4S δεν θα διατίθενται τα AirDrop και τα φίλτρα κάμερας.

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/not_all_ios_7_features_will_be_coming_to_older_idevices-news-6200.php[/url]']gsmarena.com