Νέα iPad Pro, iMac, MacBook και MacBook Pro είναι μερικά από τα νέα hardware που παρουσίασε χθες η Apple στο συνέδριο WWDC 2017, όμως αρκετοί ήδη «πανηγυρίζουν» για ένα νέο πληκτρολόγιο που δεν περιλαμβάνονταν στην παρουσίαση.

Με το νέο ασύρματο Magic Keyboard, η Apple κάνει επιτέλους πραγματικότητα την κυκλοφορία του κλασσικού πληκτρολογίου της για υπολογιστές mac, στο οποίο έχει προσθέσει 31 επιπλέον πλήκτρα και κυρίως το αριθμητικό πληκτρολόγιο, κάτι που ζητούσαν αρκετοί χρήστες. Κατά το παρελθόν, η εταιρεία είχε παρουσιάσει μια ενσύρματη πρόταση πριν όμως προχωρήσει σε αφαίρεση του αριθμητικού πληκτρολογίου στα ασύρματα πληκτρολόγια που κυκλοφορούσε τα τελευταία χρόνια.

 

Με τιμή $129, το Magic Keyboard φορτίζει με τη χρήση ενός καλωδίου Lightning ενώ τα βελάκια πλέον διαθέτουν κανονικό μέγεθος. Κάθε φόρτιση δίνει σύμφωνα με την εταιρεία περίπου ένα μήνα αυτονομία και μέσα στο πακέτο θα υπάρχει και καλώδιο USB σε Lightning για παλαιότερα συστήματα. Είναι ήδη διαθέσιμο στο αμερικανικό Apple Store και σύντομα θα κάνει την εμφάνισή του και σε άλλες χώρες.

 

Link.png Site: Engadget