Σύμφωνα με την ιστοσελίδα 9to5Mac, η Apple δοκιμάζει εσωτερικά το iOS 7.0 το οποίο ενσωματώνει τη δυνατότητα AirDrop για διαμοιρασμό αρχείων με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Το AirDrop παρουσιάστηκε με την έκδοση Lion του OS X και επιτρέπει σε χρήστες Mac να στείλουν αρχεία μεταξύ τους με μια απλή κίνηση drag n drop και χωρίς την ανάγκη ύπαρξης ασύρματου δικτύου ή φυσικών αποθηκευτικών μέσων.

 

Σύμφωνα με τις αξιόπιστες πληροφορίες της ιστοσελίδας, η δυνατότητα AirDrop έχει προστεθεί στο μενού διαμοιρασμού του iOS και θα λειτουργεί μεταξύ iOS συσκευών και πιθανότατα μεταξύ iOS και Mac συστημάτων. Έτσι θα γίνει πολύ πιο εύκολη η μεταφορά αρχείων μεταξύ δύο συσκευών που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, κάτι που μέχρι σήμερα γίνεται μόνο μέσω e-mail.

 

Τα αποκαλυπτήρια του iOS 7 με τον πλήρη ανασχεδιασμό του, θα γίνουν στις 10 Ιουνίου το βράδυ όταν και είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση της Apple στα πλαίσια του συνεδρίου WWDC.

 

Link.png Site: http://www.macrumors.com/2013/06/02/ios-7-may-include-airdrop-wireless-file-sharing-capabilities/[/url]']9to5mac