Το δημοφιλές εικονικό πληκτρολόγιο Swype, ίσως μια μέρα αποτελέσει μέρος του iOS ενώ ήδη έχει κυκλοφορήσει ως εφαργμογή στο Android μέσω του Play Store.

Κατά τη διάρκεια ερωταπαντήσεων με τους χρήστες της κοινότητας Reddit, ο αντιπρόεδρος της Nuance, κατασκευάστρια εταιρείας του Swype, επιβεβαίωσε ότι έχουν γίνει ήδη συζητήσεις με την Apple για χρήση της τεχνολογίας του πληκτρολογίου, στο iOS για iPhone, iPod Touch και φυσικά στο iPad. Περισσότερες πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές πάντως οι δύο εταιρείες ήδη συνεργάζονται για την τεχνολογία αναγνώρισης φωνής, χρήση της οποία γίνεται και στο Siri, τη λειτουργία ψηφιακού προσωπικού βοηθού του iOS.

 

Το Swype είναι μια αρκετά έξυπνη προσέγγιση προς ένα καλύτερο πληκτρολόγιο στα smartphones

αφού δε χρειάζεται να σηκώσετε καθόλου το δάκτυλο σας από το πληκτρολόγιο παρά μόνο να σύρεται το δάκτυλο σας σε κάθε γράμμα της λέξης. Στη συνέχεια το σύστημα μαντεύει με επιτυχία τη λέξη που θέλετε να γράψετε και σας την προτείνει ώστε να την επιλέξετε με ένα πάτημα.

Από την έκδοση 4.2 Jelly Bean, η Google έχει ήδη ενσωματώσει παρόμοια τεχνολογία στο πληκτρολόγιο του Android, μια κίνηση που δημιούργησε αρκετά θετικά σχόλια.

 

Link.png Site: ']9to5mac

Link.png Site: http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/1d3x5i/i_am_aaron_sheedy_vp_of_swype_at_nuance_ask_me/c9mnb4a']reddit.com