Όπως αναμενόταν, η Apple έκανε γνωστό ότι η ετήσια Φθινοπωρινή εκδήλωση της θα πραγματοποιηθεί στο Steve Jobs Theater στα κεντρικά της στο Cupertino, στην California, στις 10 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με φήμες, η Apple πρόκειται να ανακοινώσει και φέτος τρεις συσκευές iPhone που θα αντικαταστήσουν τα iPhone XR, XS και XS Max (λέγεται ότι το «XS» στις ονομασίες των δύο πολυτελέστερων νέων μοντέλων θα αντικατασταθεί από το «Pro»).

Οι εκδόσεις «Pro» αναμένεται να διαθέτουν επιπλέον μία υπερ-ευρυγώνια κάμερα στο πίσω μέρος σε σχέση με τα σημερινά μοντέλα και θα διαθέτουν βελτιωμένη εμπρόσθια κάμερα που θα υποστηρίζει λήψη βίντεο στα 120fps (για αργή κίνηση) καθώς και βελτιωμένο Face ID για ταχύτερο ξεκλείδωμα. Όσον αφορά στη κύρια κάμερα, λέγεται ότι θα επιδεικνύει βελτιωμένη απόδοση, εφάμιλλη με των συσκευών Google Pixel, στις λήψεις με χαμηλά επίπεδα φωτισμού.

Επιπλέον θα υποστηρίζουν σύμφωνα με πληροφορίες reverse charging, και θα ενσωματώνουν το νέο A13 SoC που θα συνεπικουρείται από έναν dedicated συνεπεξεργαστή AMX ειδικά για εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας, υπολογιστικής όρασης κ.ά.

Εκτός από τα νέα μοντέλα iPhone, η Apple θα παρουσιάσει το νέο εισαγωγικό μοντέλο iPad στις 10,2 ίντσες καθώς και ανανεωμένα iPad Pro που θα διαθέτουν κατά πάσα πιθανότητα ίδιο «design» στην κύρια κάμερα με τα νέα iPhone Pro και μικρότερα «bezels». Μαζί με τα νέα μοντέλα iPad περιμένουμε την εταιρεία να ανακοινώσει έναν νέο 16-inch MacBook Pro με οθόνη που θα διαθέτει επίσης μικρά «bezels» καθώς και το ανανεωμένο Apple Watch με κάσα από τιτάνιο ή κεραμικά υλικά.

apple.thumb.jpg.51913abc49dcbb7d1d01589fb76c1e3f.jpg

  • Like 2