Η εταιρεία ίσως κυκλοφορήσει και το iOS 15.4 τον επόμενο μήνα.

Η Apple θα διοργανώσει την επόμενη εκδήλωσή της κάποια στιγμή κοντά στις αρχές του επόμενου μήνα, στις 8 Μαρτίου ή κοντά σε αυτή την ημερομηνία, σύμφωνα με πληροφορίες από το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg. Στην εκδήλωση, η εταιρεία λέγεται πως θα ανακοινώσει το iPhone SE τρίτης γενιάς, μια ανανεωμένη έκδοση του iPad Air 2020 και έναν νέο υπολογιστή Mac που θα διαθέτει τσιπ Apple Silicon.

Η ημερομηνία της εκδήλωσης ευθυγραμμίζεται με το χρονοδιάγραμμα Μαρτίου – Απριλίου, όπου ο Mark Gurman του Bloomberg είχε δηλώσει προηγουμένως ότι η Apple είχε ορίσει για το ντεμπούτο της σειράς SE, αλλά προειδοποίησε ότι πιθανές καθυστερήσεις στην παραγωγή θα μπορούσαν να αναγκάσουν την εταιρεία να αλλάξει τα σχέδιά της.

Το νέο smartphone φέρεται να διαθέτει 5G modem, η πρώτη φορά που θα εξοπλιστεί η σειρά SE με τέτοιο τύπο δικτύωσης. Αναμένεται επίσης να περιλαμβάνει ταχύτερο επεξεργαστή και καλύτερη κάμερα. Ωστόσο, θα διατηρήσει τον σχεδιασμό iPhone 8, δηλαδή αυτόν της τρέχουσας γενιάς. Όσο για το νέο iPad Air, θα εξοπλίζεται επίσης με έναν ανανεωμένο επεξεργαστή ενώ θα προστεθεί εξίσου συνδεσιμότητα 5G. Το Bloomberg, δεν ανέφερε πολλά για το νέο Mac που ενδέχεται να ανακοινώσει η Apple στην ίδια εκδήλωση, αλλά οι πιο πρόσφατες αναφορές μιλάνε για ένα νέο μοντέλο iMac Pro 27’’.

Μαζί με το iPhone SE τρίτης γενιάς, τα καλά νέα είναι ότι η Apple λέγεται πως σχεδιάζει επίσης να κυκλοφορήσει το iOS 15.4 κάποια στιγμή στο πρώτο μισό του Μαρτίου. Μεταξύ άλλων βελτιώσεων, η ενημέρωση αναμένεται να προσθέσει μια δυνατότητα που θα επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώσουν το iPhone μέσω Face ID ακόμη κι όταν φοράνε μάσκα.

  • Like 1
  • Thanks 1