Μία ακόμη παρουσίαση της Apple σήμερα, ένα ακόμα liveblog του Insomnia μέσω του οποίου θα αναμεταδίδουμε όλες τις πληροφορίες αλλά και φωτογραφίες του/των νέων προϊόντων που θα ανακοινώσει σήμερα η Apple.

Στη σημερινή εκδήλωση της Apple θεωρείται σίγουρη η παρουσίαση ενός μικρότερου και φθηνότερου iPad με οθόνη 7.85' ιντσών το οποίο όμως δε θα διαθέτει retina οθόνη. Στην ίδια εκδήλωση η Apple αναμένεται να κάνει τα αποκαλυπτήρια του δεύτερου MacBook Pro μοντέλου το οποίο θα διαθέτει οθόνη με ανάλυση Retina, αυτή τη φορά όμως στις 13' ίντσες.

 

Η σημερινή παρουσίαση της Apple θα μεταδοθεί για πρώτη φορά ζωντανά με βίντεο μόνο για τους κατόχους της συσκευής Apple TV, στην οποία έχει προστεθεί από σήμερα ένα ειδικό κανάλι με τίτλο Apple Events μέσω του οποίου θα ξεκινήσει η μετάδοση στις 20:00 ώρα Ελλάδος. Στο ίδιο κανάλι υπάρχουν διαθέσιμες και παλαιότερες παρουσιάσεις προϊόντων της Apple.

 

Για όσους δε διαθέτουν Apple TV, εμείς είμαστε εδώ με αναμετάδοση φωτογραφιών και πληροφοριών από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες του εξωτερικού όπως Engadget, Verge, ars Technica κ.α όπου με τους απεσταλμένους τους μεταδίδουν όλες τις πληροφορίες μέσα από το χώρο της παρουσίασης.

 

Το Liveblog είναι διαθέσιμο στο παρακάτω link και θα ξεκινήσει λίγα λεπτά πριν τις 20:00

 

Ενημέρωση: Η Apple κάνει τη χάρη και σε όσους δε διαθέτουν Apple TV (2ης γενιάς και άνω) και θα μεταδώσει την παρουσιάσει ζωντανά μέσα από την παρακάτω ιστοσελίδα.

 

Video Video: Apple: Ζωντανή μετάδοση με βίντεο

Link.png Site: iPad Mini LiveBlog