Από τις ανακοινώσεις που ξεχώρισαν στην τελευταία παρουσίαση της Apple ήταν αυτή του iPad mini 6, το οποίο μπορέσαμε να δούμε από κοντά.

Η νέα έκδοση του πιο μικρού iPad φέρνει αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, ξεκινώντας από το σχεδιασμό του, αποτελώντας στην ουσία τη μικρή εκδοχή του iPad Air. Με μικρότερα περιθώρια περιμετρικά της οθόνης, η Apple ανεβάζει τις διαστάσεις της οθόνης από τις 7,9 στις 8,3 ίντσες ενώ οι επιδόσεις του το φέρνουν στην κορυφή της κατηγορίας από τη στιγμή που βασίζεται στο A15 SoC, το ίδιο chipset που βρίσκουμε και στη σειρά iPhone 13. 

Από την πρώτη επαφή μας με το tablet, κρατάμε τις βελτιωμένες κάμερες οι οποίες επιτρέπουν καλύτερες βιντεοκλήσεις από τη στιγμή που υποστηρίζουν τη λειτουργία Center Stage. Το μέγεθος του iPad Mini 2021 επιτρέπει την εύκολη μεταφορά και την εγκατάστασή του σε διάφορες τοποθεσίες χωρίς πρόβλημα. Το περιμένουμε στην Ελλάδα από την επόμενη εβδομάδα με τιμή από 599 ευρώ για το μοντέλο των 64GB ενώ δείτε την παρουσίασή με τις πρώτες μας εντυπώσεις.

 

  • Like 4
  • Thanks 1