Ήδη γνωρίζουμε αρκετά για τα επερχόμενα νέα iPad Pro που θα παρουσιαστούν αύριο, όμως μια επιβεβαίωση για μια από τις σημαντικότερες αλλαγές, έρχεται απευθείας από την ίδια την Apple.

Η «ανακάλυψη» έρχεται από την ιστοσελίδα 9to5mac η οποία εντόπισε σε δοκιμαστική έκδοση του iOS 12.1, ένα εικονίδιο το οποίο εμφανίζει το iPad Pro με όχι και τόσο μικρά περιθώρια περιμετρικά της οθόνης, όμως κυρίως, χωρίς πλήκτρο home κάτω από την οθόνη. Το νέο iPad θα διαθέτει καμπύλες γωνίες ενώ την απουσία του home πλήκτρου και του Touch ID, θα αντικαθιστά το σύστημα αναγνώρισης προσώπου Face ID όπως και στα iPhone, με τη διαφορά ότι δε θα χρειάζεται κάποια εγκοπή (notch) αυτή τη φορά.

Μια ακόμη λεπτομέρεια από την εικόνα που εντόπισε η ιστοσελίδα είναι η παρουσία του πλήκτρου sleep/wake που εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή όταν στα νέα iPhone υπάρχει ένα πλευρικό πλήκτρο που με διάφορους συνδυασμούς, χρησιμοποιείται για την ενεργοποίηση της Siri, την καταγραφή screenshots αλλά και την απενεργοποίηση της συσκευής. 

ipadpro2018.png.c708c2cabffc70399a22d10c2d621c82.png

Όλες οι λεπτομέρειες και φυσικά οι τιμές των νέων iPad Pro, μαζί με ανακοινώσεις και άλλων προϊόντων της Apple, θα γίνουν γνωστές κατά τη διάρκεια της αυριανής παρουσίασης η οποία ξεκινά στις 4.00μμ ώρα Ελλάδος. Η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από την ιστοσελίδα της Apple.

9to5mac