Πριν από λίγο καιρό, η Apple παρουσίασε το iPad Pro, ένα από τα αξεσουάρ του οποίου είναι το Apple Pencil, το επίσημο stylus της Apple.

Ωστόσο, προκειμένου να φορτίσει, το Apple Pencil διαθέτει male βύσμα Lightning με το οποίο συνδέεται στην female θύρα Lightning του iPad Pro. Ο τρόπος αυτός φόρτισης έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις ορισμένων, οι οποίοι δηλώνουν ότι θα είναι άβολο εάν το Apple Pencil προεξέχει με αυτόν τον τρόπο από το iPad Pro κατά τη διαδικασία της φόρτισης. Η Apple βέβαια υποστηρίζει ότι το Apple Pencil φορτίζει αρκετά γρήγορα, καθώς 15 δευτερόλεπτα φόρτισης ισοδυναμούν με 30 λεπτά χρήσης.

 

Την παραπάνω κατάσταση λοιπόν, ενδέχεται να επιθυμεί να βελτιώσει η Apple, σύμφωνα με ένα έγγραφο κατάρτισης που διέρρευσε μέσω της ιστοσελίδας 9to5mac.com, το οποίο δείχνει το Apple Pencil να συνδέεται με ένα καλώδιο Lightning μέσω αντάπτορα.

 

gallery_363048_2550_1199.jpg

 

Στην παρούσα φάση δεν είναι γνωστό εάν ο αντάπτορας θα περιλαμβάνεται στη συσκευασία του iPad Pro ή εάν θα πωλείται ξεχωριστά. Πρόκειται πάντως για έναν βολικότερο τρόπο φόρτισης, καθώς οι χρήστες θα μπορούν να φορτίζουν το Apple Pencil συνδέοντάς το στον υπολογιστή τους ή στην πρίζα του ρεύματος.

 

Link.png Site: TheVerge