Δύο μήνες περίπου μετά την κυκλοφορία του iPhone 4 στην Αμερική, η συσκευή θα διατίθεται επίσημα και στην Ελλάδα στις 27/08 από την Cosmote, με την έκδοση των 16GB να κοστολογείται στα 659€, ενώ η έκδοση των 32GB στα 779€.

 

Αν και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση, όλα δείχνουν ότι και η Vodafone θα διαθέτει περιορισμένες παρτίδες την ίδια μέρα και στις ίδιες τιμές. Να σημειωθεί ότι το iPhone 4 θα κυκλοφορήσει αρχικά αποκλειστικά στο μαύρο χρώμα, λόγω προβλημάτων κατασκευής που αντιμετωπίζει η Apple με το λευκό μοντέλο.

 

Την ίδια ημέρα θα ανακοινωθούν από τις 2 εταιρείες νέα τιμολογιακά προγράμματα με τα οποία θα είναι δυνατή η αγορά της συσκευής.

 

Η νέα έκδοση του iPhone φέρνει εξελιγμένη οθόνη retina display, φωτογραφική μηχανή 5megapixel με led flash η οποία έχει και 2η λειτουργία ως βιντεοκάμερα πραγματοποιώντας εγγραφές με ανάλυση 720p. Ακόμα βρίσκουμε 2η κάμερα στο μπροστινό μέρος του κινητού για την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων καθώς και επεξεργαστή στο 1GHz κατασκευής Apple. Επίσης, το iPhone 4 πλαισιώνει η πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού της Apple για iPhone, το iOS 4 με την υποστήριξη multitasking και πολλών άλλων νέων δυνατοτήτων.

 

Όσον αφορά τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του iPhone 4, είναι 24% πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, ενώ την επιφάνειά του επικαλύπτει μια ειδική ανθεκτική γυάλινη επιφάνεια τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος του κινητού.

 

Link.png Site: Δελτίο τύπου Cosmote