Περισσότερες γίνονται οι αναφορές γύρω από φαινόμενα διογκωμένης μπαταρίας στα νέα iPhone 8 και iPhone 8 Plus, με την Apple να δηλώνει σήμερα ότι εξετάζει τις σχετικές περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί.

Το σίγουρο είναι ότι μέχρι σήμερα, υπάρχουν σύμφωνα με την ιστοσελίδα CNET μόλις 6 αναφορές για συσκευές που η οθόνη του iPhone αποκολλήθηκε από το υπόλοιπο σώμα της συσκευής εξαιτίας δυσλειτουργίας της μπαταρίας που προκαλεί τη διόγκωσή της. Οι αναφορές προέρχονται από τουλάχιστον πέντε διαφορετικές χώρες, μία εκ των οποίων είναι και η Ελλάδα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Macrumors, και πιο συγκεκριμένα από επισκευαστικό κέντρο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο κάτοχος της συσκευής την έβαλε σε φόρτιση το βράδυ, λίγες ώρες μετά την αγορά, και το πρωί το iPhone είχε την παρακάτω εικόνα.

 


iphone-8-plus-2-800x600.jpg

 


Άλλες αναφορές προέρχονται από την Ταιβάν, την Κίνα, την Ιαπωνία και το Χόνγκ Κονγκ ενώ σε καμία περίπτωση δεν προκλήθηκε κάποια έκρηξη όπως συνέβη πέρσι με το Galaxy Note7 σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα, κάτι που οδήγησε στην οριστική ανάκληση του μοντέλου από τη Samsung.

 

Μέχρι στιγμής πάντως είναι νωρίς για εξαγωγή συμπεράσματος για παρουσία ευρύτερου προβλήματος, ειδικά όταν η Apple δεν προχώρησε σε κάποια ανακοίνωση το περασμένο σαββατοκύριακο στην οποία θα γινόταν λόγος για τον αριθμό των iPhone που πουλήθηκαν τις πρώτες ημέρες, κάτι που γινόταν στο παρελθόν. Ένας από τους πιθανούς λόγους είναι οι χαμηλότερες πωλήσεις εν αναμονή της κυκλοφορίας του iPhone X το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου.

 

Link.png Site: TechCrunch