Στις 27 Οκτωβρίου, η Apple παρουσίασε επίσημα τα έσοδά της για το τέταρτο τρίμηνο του 2015. Μάλιστα, ο CEO της Apple, Tim Cook, δήλωσε ότι το 30% περίπου των αγοραστών του καινούριου iPhone ήταν κάτοχοι συσκευής με λειτουργικό σύστημα Android που έκαναν μετάβαση στο iOS.

Μάλιστα, ο Cook πρόσθεσε ότι η εταιρία είναι υπερήφανη για το ποσοστό αυτό, το οποίο αποτελεί νέο ρεκόρ μετάβασης από Android σε iOS smartphones από τότε που η Apple ξεκίνησε να μελετά τα ποσοστά αυτά πριν από 3 χρόνια. Ακόμη αποκάλυψε ότι από το συνολικό ποσοστό χρηστών iPhone, το ένα τρίτο έχει αγοράσει τα καινούρια iPhone 6s και iPhone 6s Plus.

 

Πιθανότατα, μερίδιο ευθύνης για το υψηλό αυτό ποσοστό μετάβασης έχει η τακτική προσέγγισης των χρηστών Android που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα η Apple. Για την ακρίβεια, πέρυσι η εταιρεία έφτιαξε ιστοσελίδα αποκλειστικά για χρήστες Android που θέλουν να πάνε στο iOS ενώ φέτος και με την παρουσίαση των νέων IPhone, η Apple παρουσίασε την εφαρμογή «Move to iOS» παράλληλα με το iOS 9, έχοντας ως σκοπό την εύκολη μετάβαση από το Android στο iOS.

 

Link.png Site: GSMArena