Η απόφαση της Apple να υποστηρίξει επιτέλους πληκτρολόγια τρίτων κατασκευαστών από το iOS 8 και άνω, οδήγησε στην κυκλοφορία αρκετών τέτοιων προτάσεων, πολλές από τις οποίες τις γνωρίζουμε ήδη από την πλατφόρμα του Android.

Το Swype αναμφισβήτητα είναι ένα από τα νέα πληκτρολόγια που ξεχωρίζουν και το οποίο για περιορισμένο χρονικό διάστημα θα διατίθεται εντελώς δωρεάν στο App Store.

 

Το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο ξεχωρίζει αφού η πληκτρολόγηση γίνεται πολύ πιο γρήγορα από το παραδοσιακό πληκτρολόγιο της Apple, σέρνοντας απλά το δάκτυλο πάνω από κάθε γράμμα, με την εφαρμογή να προτείνει με εντυπωσιακή ευστοχία τη λέξη που θέλουμε να γράψουμε.

 

Με την τελευταία έκδοση του Swype για iOS η οποία κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, υποστηρίζονται συνολικά 21 γλώσσες, μεταξύ των οποίων και η Ελληνική. Επιπλέον υποστηρίζονται τα γνωστά εικονίδια Emoji σε 6 γλώσσες, με το περιβάλλον της εφαρμογής να έχει βελτιστοποιηθεί για το iPad. Επιπλέον ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 5 θέματα ώστε να αλλάξει εντελώς το background του πληκτρολογίου του ενώ το Swype μαθαίνει κατά τη διάρκεια που πληκτρολογείτε, με τη δυνατότητα να το ενημερώσετε εσείς αν η λέξη που έχετε γράψει θα προστεθεί στο προσωπικό σας λεξικό για μελλοντική χρήση.

 

Δείτε πως δουλεύει το Swype, ρίχνοντας μια ματιά στο παρακάτω βίντεο.

 

 

File.png Download: Swype για iOS