Σύμφωνα με άρθρο του Reuters η εταιρία με έδρα το Κουπερτίνο της Καλιφόρνιας εκτός από το φθηνό iPhone για το οποίο οι φήμες τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν εξετάζει σοβαρά την πιθανότητα να κυκλοφορήσει τουλάχιστον και δύο μεγαλύτερα μοντέλα μέσα στον επόμενο χρόνο.

Η κίνηση η οποία είναι προς το παρόν υπό εξέταση δείχνει πως η εταιρία που κάποτε κυριαρχούσε στο χώρο βρίσκεται κάτω από τη φοβερή πίεση της Samsung που αυξάνει το μερίδιό της συνεχώς έχοντας ήδη κατακτήσει την κορυφή με σημαντικά μεγαλύτερες συσκευές καθώς και με διάφορα προϊόντα που καλύπτουν ένα εύρος τιμών.

 

Η Apple όπως προαναφέρθηκε ενδέχεται να κυκλοφορήσει τουλάχιστον δύο συσκευές μεγαλύτερες με διαγώνιο οθόνης 4.7 και 5.7 ιντσών σύμφωνα με ανώνυμες πηγές του πρακτορείου που προέρχονται από την αλυσίδα παραγωγής στην Ασία. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους έχουν γίνει διαβουλεύσεις με προμηθευτές για μελλοντικά σχέδια που αφορούν μεγαλύτερες οθόνες αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτά όντως πρόκειται να πραγματοποιηθούν. Η Apple αρνήθηκε να σχολιάσει.

 

 

 

 

Link.png Site: http://www.reuters.com/article/2013/06/13/apple-iphone-idUSL3N0EP1BA20130613[/url]']reuters