Έντονη φημολογία έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ώρες σχετικά με την πρόθεση της Apple να κυκλοφορήσει άμεσα στην αγορά μια νέα έκδοση του iPhone 5c και η οποία θα έχει χωρητικότητα 8GB.

Όπως αναφέρει γερμανικό blog, η Apple θα κυκλοφορήσει το νέο μοντέλο αύριο κιόλας, με τις πληροφορίες του blog να αναφέρουν ότι η τιμή πώλησης του στο δίκτυο O2 έχει οριστεί στα 509€ με το μοντέλο των 16 GB να κοστίζει 569€. Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνει και ο λογαριασμός @vizileaks στο Twitter ο οποίος έχει αρκετά καλό ιστορικό έγκυρων πληροφοριών, προσθέτωντας μάλιστα ότι το iPhone 5c των 8GB θα αντικαταστήσει το iPhone 4s με την ίδια χωρητικότητα.

 

Η Apple παρουσίασε το iPhone 5c τον περασμένο Σεπτέμβριο ως μια φθηνότερη έκδοση του μεγαλύτερου μοντέλου, του iPhone 5s, και στο οποίο γίνεται εκτενή χρήση πλαστικού υλικού ενώ διατίθεται σε 6 διαφορετικά χρώματα. Οι μέχρι σήμερα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πωλήσεις του συγκεκριμένου μοντέλου απέχουν σημαντικά από αυτές του μεγαλύτερου μοντέλου και ίσως η κίνηση αυτή αν επιβεβαιωθεί τονώσει το ενδιαφέρον της αγοράς.

 

 

 

Link.png Site: http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fstadt-bremerhaven.de%2Fapple-iphone-5c-ab-morgen-bei-o2-in-8-gb-version-preise-gesenkt%2F[/url]']Caschys Blog

 

Ενημέρωση: Επιβεβαίωση του δημοσιεύματος με την Apple να παρουσιάζει το νέο μοντέλο παράλληλα με την απόσυρση του iPad 2 χωρίς όμως να αποσύρει το iPhone 4s.