Σύμφωνα με τον αναλυτή της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, η Apple πρόκειται φέτος να προσφέρει εκδόσεις dual SIM των μοντέλων iPhone.

Οι δύο τουλάχιστον συσκευές, όπως αναφέρει, από τις τρεις που θα παρουσιαστούν το Φθινόπωρο θα διαθέτουν και dual SIM εκδόσεις.

Η dual SIM έκδοση για το iPhone με την LCD IPS οθόνη των 6,1 ιντσών θα κοστίζει μεταξύ $650 και $750 την ώρα που η απλή έκδοση θα στοιχίζει μεταξύ $550 και $650 γράφει σε μία σημείωση προς τους επενδυτές ο Ming-Chi Kuo. Το “OLED μοντέλο” στις 6,5 ίντσες θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση dual SIM ωστόσο το μικρότερο iPhone με την τεχνολογίας OLED οθόνη των 5,8 ιντσών δεν αναμένεται να διαθέτει έκδοση dual SIM.

Οι νέες dual SIM εκδόσεις θα τοποθετήσει το iPhone σε νέα επίπεδα τιμών αφού ακόμα και αν δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στις Ηνωμένες Πολιτείες γνωρίζουν μεγάλη εμπορική επιτυχία στη Λατινική Αμερική, στην Ασία και στην Ευρώπη. Αυτή η νέα βάση χρηστών ενδέχεται να αυξήσει τις πωλήσεις της εταιρείας, αν και άγνωστο σε ποιο ποσοστό.

Αν η Apple όπως εκτιμά ο Ming-Chi Kuo τοποθετήσει στην αγορά ένα iPhone με τιμή κάτω των $650 θα γνωρίσει μία εξαιρετική χρονιά από άποψη κερδοφορίας, παρόλο που τα ολοένα υψηλότερα κόστη των συσκευών και η πολύ καλή τους απόδοση έχει οδηγήσει τους χρήστες τους σε διετή πολλές φορές κύκλο αναβάθμισης.

GSMArena