Η Apple ενδέχεται να φέρει μία νέα οθόνη στο iOS 14 που θα επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές στην συσκευή τους σε μορφή λίστας, και με διαφορετικές επιλογές ταξινόμησης τους σύμφωνα με την ιστοσελίδα 9to5Mac.

Μία βασική έκδοση του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού υπάρχει ήδη στο Apple Watch όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα παρακάτω.

list-view-apple-watch.jpg.d4c6d6bea084723b33e5a4c11d70b951.jpg

Εξ ορισμού, οι εφαρμογές θα είναι ταξινομημένες σε αλφαβητική σειρά, ωστόσο οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα χρήσης φίλτρων, όπως είναι οι πρόσφατα χρησιμοποιημένες εφαρμογές τους ή οι εφαρμογές με ειδοποιήσεις που δεν έχουν διαβαστεί κ.λπ. Οι παραπάνω τρόποι θα προσφέρουν στους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν ένα ακόμη τρόπο να βλέπουν τις εγκατεστημένες εφαρμογές στη συσκευής τους, εκτός από το να προχωρούν στο κλασικό swiping ανάμεσα στα home screen pages ή στο swipe down στην κεντρική οθόνη (home screen) για να προχωρήσουν σε σχετική αναζήτηση.

Σε ένα άλλο άρθρο της, η ιστοσελίδα 9to5Mac ισχυρίζεται ότι ενδέχεται να ξεκινήσει η υποστήριξη wallpaper packs από τρίτους στο Settings app στο iOS 14, με την Apple να σχεδιάζει να την παρουσίαση πολλών νέων κατηγοριών για τις ταπετσαρίες για λόγους ταξινόμησης. Βεβαίως, οι χρήστες iOS είναι δυνατό να ορίσουν οποιαδήποτε φωτογραφία ή εικόνα έχουν στην διάθεση τους ως ταπετσαρία στην συσκευή τους (στο iPhone, στο iPad ή στο iPod touch) όμως τώρα, οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν την ταπετσαρία της αρεσκείας τους ανάμεσα από πολλές, πολλές επιλογές απευθείας από το Settings app.

To νέο iOS 14 επίσης αναμένεται να περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά Homekit, όπως ταξινόμηση προσώπου στα Homekit camera video streams, ένα νέο χαρακτηριστικό accessibility που ενδέχεται να παρέχει haptic feedback για σημαντικούς ήχους όπως συναγερμούς ή κουδούνια πόρτας, δυνατότητα χρήσης Alipay για το Apple Pay καθώς και integration των challenges «Shot on iPhone» με το Photos app.

Macrumors

 

  • Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1