Με επίσημη ανακοίνωσή της η Apple γνωστοποίησε την προ-πώληση ενός εκατομμυρίου συσκευών iPhone 4S, μέσα σε 24 ώρες ύστερα από την έναρξη λειτουργίας των προ-πωλήσεων.

 

Οι αρχικές αρνητικές κριτικές ύστερα από την παρουσίαση της νέας γενιάς iPhone φαίνεται ότι δεν πτόησαν τους καταναλωτές, καθώς καταρρίπτεται ένα ακόμη ρεκόρ για την εταιρεία, με το αντίστοιχο νούμερο της προηγούμενης χρονιάς των προ-πωλήσεων του iPhone 4 να είναι 600.000 συσκευές σε 24 ώρες.

 

Το iPhone 4S παρουσιάστηκε στις 4 Οκτωβρίου, ενώ οι πρώτες προπαραγγελίες βρίσκονται ήδη στις μεταφορικές εταιρείες για παράδοση την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου. Στην Ελλάδα το iPhone 4S αναμένεται να κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο, ενώ πιθανολογείται ότι θα κοστίζει όσο και ο προκάτοχός του.

 

hero.jpg

 

Υπενθυμίζεται ότι οι διαφοροποιήσεις του iPhone 4S σε σχέση με τον προκάτοχό του έχουν να κάνουν κυρίως στις επιδόσεις. Το νέο μοντέλο iPhone της Apple διαθέτει λογισμικό iOS 5, διπύρηνη κάρτα γραφικών και το διπύρηνο επεξεργαστή A5 του iPad 2, κάμερα 8 megapixel ανάλυσης 3264x2448 με δυνατότητα λήψης video σε Full HD 1080p καθώς επίσης και το "Siri", ένα νέο λογισμικό αναγνώρισης φωνητικών εντολών από ανθρώπινη φωνή. Η πλήρης λίστα των νέων δυνατοτήτων βρίσκεται εδώ.

 

Link.png Site: apple.com