Σύμφωνα με τον αναλυτή της γνωστής εταιρείας KGI Securities, Ming-Chi Kuo που έχει αρκετά καλό ρεκόρ προβλέψεων σχετικά με τις νέες κυκλοφορίες της Apple τα τελευταία χρόνια, η Αμερικάνικη εταιρεία θα κυκλοφορήσει τα επόμενης γενιάς iPhone 6s και iPhone 6s Plus και σε χρώμα "ροζ χρυσό".

Οι σημερινές συσκευές της Apple -κάτι που έγινε πράξη και στο νέο MacBook- κυκλοφορούν σε τρεις εκδόσεις όσον αφορά στους χρωματισμούς, και μία από τις πιο δημοφιλείς είναι εκείνη με το φινίρισμα του κλασικού κίτρινου-χρυσού.

 

Η Apple,όπως υποστηρίζει ο Ming-Chi Kuo, αναμένεται να κυκλοφορήσει μία νέα έκδοση, με την ονομασία Rose Gold, ωστόσο δεν είναι σίγουρος αν πρόκειται για μία περίπτωση όπως οι σημερινές, δηλαδή αν πρόκειται για αλουμίνιο που το φινίρισμα του παραπέμπει στο χρώμα του ροζ χρυσού (Rose Gold), ή αν όντως πρόκειται για εκδόσεις των νέων smartphones που θα είναι κατασκευασμένες χρησιμοποιώντας το... κανονικό, πανάκριβο μέταλλο ή κάποιο μέταλλο που έχει εμπνευστεί η εταιρεία σε συνδυασμό με κεραμικά υλικά κ.ά.

 

Στην δεύτερη περίπτωση, που βεβαίως έχει ελάχιστες πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα, τουλάχιστον κατά την άποψη μας, η τιμή δεν θα απέχει πολύ από αυτή του πανάκριβου Apple Watch Edition (πάνω από $10.000). Το πιο πιθανό είναι πάντως, τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus να κυκλοφορήσουν προσφέροντας ακόμα μία χρωματική επιλογή (rose gold) για τους καταναλωτές, όσον αφορά στο φινίρισμα, πέρα από τα silver, space gray και gold.

 

Το iPhone 6s Plus ενδέχεται να εξοπλίζεται με προστασία οθόνης από κρύσταλλο ζαφείρι, ωστόσο κάτι τέτοιο μάλλον έχει λίγες πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα. Τόσο το νέο iPhone 6s όσο και το νέο iPhone 6s Plus αναμένεται να διαθέτου το χαρακτηριστικό Force Touch, αναβαθμισμένο ήχο και κάμερα 12 Megapixels.

 

Link.png Site: GSMArena