Η αλυσίδα ξενοδοχείων Hyatt είναι η πρώτη που μέσω της εφαρμογής της, παρέχει το κλειδί για το δωμάτιο ψηφιακά μέσω της Wallet εφαρμογής

Με τα iOS 15 και watchOS 8, είδαμε την προσθήκη ψηφιακών κλειδιών από ξενοδοχεία στη Wallet εφαρμογή των iPhone και Apple Watch, παρέχοντας πρόσβαση σε δωμάτια, ανελκυστήρες και άλλες περιοχές μέσω των συσκευών, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη για πλαστική κάρτα.

Τον περασμένο μήνα, η αλυσίδα ξενοδοχείων Hyatt ήταν η πρώτη που εφάρμοσε αυτή τη λειτουργία σε έξι ξενοδοχεία της, με τον Rich DeMuro του KTLA να επισκέπτεται το ξενοδοχείο για να δοκιμάσει τη λειτουργία.

Χρησιμοποιώντας την Hyatt εφαρμογή, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να προσθέσουν το ψηφιακό κλειδί στη Wallet εφαρμογή μετά την κράτηση και θα ενημερωθούν με τις ώρες check-in όταν γίνουν διαθέσιμες. Αφού ο επισκέπτης κάνει check-in και το δωμάτιο είναι έτοιμο, το ψηφιακό κλειδί στη Wallet εφαρμογή θα ενεργοποιηθεί για άμεση πρόσβαση και προβάλει τον αριθμό δωματίου και τη διάρκεια διαμονής.

Ο Rich DeMuro δοκίμασε τη λειτουργία με την Express Mode ενεργοποιημένη,που σημαίνει πως το iPhone δεν πρέπει να είναι ξεκλειδωμένο για πρόσβαση στο δωμάτιο. Η διαδικασία ήταν γρήγορη και εύκολη, παρέχοντας άμεσα πρόσβαση. Η Express λειτουργία μπορεί να απενεργοποιηθεί για όσους θέλουν περισσότερη ασφάλεια.

Σε περίπτωση που αδειάσει η μπαταρία του iPhone, η αυτόματη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας (Power Reserve) επιτρέπει στη συσκευή να χρησιμοποιηθεί για είσοδο σε δωμάτιο ως και πέντε ώρες.

Ψηφιακά κλειδιά ξενοδοχείων μέσω του Wallet είναι βολικά και παρέχουν μια πιο άνετη και γρήγορη εμπειρία. Αν ο επισκέπτης ενός Hyatt ξενοδοχείου πρέπει να αλλάξει δωμάτιο, να επεκτείνει τη διαμονή ή να κάνει check-out, το ξενοδοχείο μπορεί να ενημερώσει το ψηφιακό κλειδί απομακρυσμένα, χωρίς να απαιτείται από τον επισκέπτη να μιλήσει με τη διαχείριση του ξενοδοχείου. Όταν έρθει η ώρα του check-out, αυτό μπορεί να γίνει μέσω της Hyatt εφαρμογής και το κλειδί θα απενεργοποιηθεί αυτόματα.

  • Like 1
  • Thanks 2