Πρόσφατα δόθηκε στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ για το reboot του Tomb Raider με την Alicia Vikander στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στο τρέιλερ έχουμε την ευκαιρία να δούμε την αντικαταστάτρια της Angelina Jolie στον ρόλο της Lara Croft, της φανταστικής ηρωίδας της σειράς βιντεοπαιχνιδιών Tomb Raider, να προσπαθεί να λύσει το μυστήριο που καλύπτει μία εκπληκτική ανακάλυψη του πατέρα της, και που πιθανόν να σχετίζεται και με τον θάνατο του. Η μοίρα της ανθρωπότητας βρίσκεται για ακόμη μία φορά στα χέρια της Lara Croft, την οποία ενσαρκώνει η 28χρονη κάτοχος ενός Όσκαρ Alicia Vikander, που έγινε περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της στο “Ex_Machina”.

 

Η ηρωίδα στην προσπάθεια της να λύσει το μυστήριο γύρω από την ανακάλυψη του πατέρα της (έναν τάφο που αποκάλεσε Mother of Death ο οποίος βρίσκεται στις ακτές της Ιαπωνίας), θα βρεθεί αντιμέτωπη με μία εγκληματική οργάνωση με την ονομασία Trinity, και θα παλέψει όχι μόνο για να σώσει τη ζωή της, αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα.

 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Dominic West, Walton Goggins, Daniel Wu κ.ά. Το σενάριο του νέου Tomb Raider είναι της Geneva Robertson-Dworet (που έχει αναλάβει και το τελευταίο draft του σεναρίου για το Captain Marvel) ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Νορβηγός Roar Uthaug, γνωστός για τη ταινία The Wave. Το Tomb Raider κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Μαρτίου του 2018.

 


 

Link.png Site: Engadget