Τα πρώτα teaser trailers για την πολυαναμενόμενη ταινία επιστημονικής φαντασίας Ghost in the Shell έδωσε στην δημοσιότητα η Paramount Pictures.

Σε σκηνοθεσία Rupert Sanders, με πλούσιο καστ και την Scarlett Johansson στον πρωταγωνιστικό ρόλο, το βασισμένο στην ομώνυμη Ιαπωνική σειρά manga και anime, Ghost in the Shell έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 30 Μαρτίου 2017.
Η σειρά manga του Masamune Shirow που κυκλοφόρησε το 1989 αφηγείται την φαναστική ιστορία του οργανισμού δημόσιας ασφάλειας Section 9, που έχει στόχο την ανίχνευση και την εξολόθρευση κυβερνοεγκληματιών και κυβερνοτρομοκρατών, και της ομάδας κρούσης που ηγείται η Ταγματάρχης Motoko Kusanagi στα μέσα του 21ου αιώνα στην Ιαπωνία.

 

Αν και υπήρξαν αντιδράσεις που ο πρωταγωνιστικός ρόλος δεν δόθηκε σε Ασιατικής καταγωγής ηθοποιό, αλλά στην Scarlett Johansson, τα πρώτα video teasers toy Ghost in the Shell έχουν ενδιαφέρον αλλά είναι πολύ μικρά σε χρονική διάρκεια για να κρίνεις με ασφάλεια αν πιάνουν την σκοτεινή, cyberpunk ατμόσφαιρα των Ιαπωνικών κόμικ και των δύο animated ταινιών που κυκλοφόρησαν αργότερα (μπορείτε να τα δείτε όλα μαζί στο παρακάτω video).
Το καστ της ταινίας, πέρα από την Scarlett Johansson αποτελούν ο Michael Pitt και ο Pilou Asbaek στους ρόλους των Kuze και Batou, ο Takeshi Kitano στον ρόλο του Daisuke Aramaki, η Juliette Binoche στον ρόλο της Dr. Quelet κ.ά.

 

 

Link.png Site: Engadget