Αν ακόμα δεν έχετε κατασταλάξει για το αν ένα sequel στο Blade Runner ήταν καλή ιδέα, το πιθανότερο είναι ότι θα καθίσετε να το δείτε, όπως και να έχει.

Σε αντίθεση με το teaser trailer που είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον περασμένο Δεκέμβριο, το πρώτο “κανονικό” trailer της κινηματογραφικής ταινίας Blade Runner 2049 δείχνει πολλά περισσότερα από την επιστροφή του Rick Deckard.

 

Αν και λόγω του μοντάζ, υποδηλώνει ότι ο Ryan Gosling πρόκειται να ζητήσει από τον βετεράνο Blade Runner να του δώσει μία απάντηση στο μεγαλύτερο ερώτημα του πρωτότυπου κινηματογραφικού έπους επιστημονικής φαντασίας, θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τις 6 Οκτωβρίου για να μάθουμε αν ο Rick Deckard (Harrison Ford) ήταν ένα ανδροειδές.

 

Η μουσική “πατάει” στην μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου από το πρωτότυπο –ευτυχώς- και τα περιβάλλοντα, παραπέμπουν στο βροχερό, σκοτεινό σύμπαν που δημιούργησε ο Ridley Scott, αν και υπάρχουν βεβαίως και νέα περιβάλλοντα, περισσότερο φωτεινά αλλά το ίδιο μυστηριώδη. Άραγε ο νέος σκηνοθέτης Denis Villeneuve του Arrival θα καταφέρει να μας μαγέψει, όπως το είχε κάνει το πρωτότυπο, που για αρκετούς αποτελεί την καλύτερη κινηματογραφική ταινία όλων των εποχών; ‘

 

Ορισμένοι, ενδέχεται να έχουν καταλήξει στην απάντηση για το μεγάλο ερώτημα, βασιζόμενοι στην… εμφάνιση και στην ηλικία του Deckard μετά από τόσα χρόνια, αλλά…

 

 

 

Link.png Site: Engadget