Η Capcom με επίσημη ανακοίνωση της έκανε γνωστό, επιβεβαιώνοντας το άρθρο του Variety από τα μέσα Μαΐου, ότι πρόκειται να δημιουργήσει μια ταινία δράσης με βάση το δημοφιλές gaming franchise Monster Hunter.

Η μεγάλη επιτυχία του Monster Hunter: World με πωλήσεις άνω των 8 εκατομμυρίων αντιτύπων φαίνεται πως έπαιξε βασικό ρόλο στην απόφαση της εταιρείας. Στην ανακοίνωση της η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης ότι ο Paul W. S. Anderson θα αναλάβει τόσο το σενάριο όσο και τη σκηνοθεσία.

Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Milla Jovovich, που θα ξανασυναντηθεί για πολλοστή φορά με τον Paul W.S. Anderson μετά τις ταινίες Resident Evil (2002), Resident Evil: Afterlife (2010), Resident Evil: Retribution (2012) και Resident Evil: The Final Chapter (2016). Ο Paul W.S. Anderson είχε αναλάβει την παραγωγή και το σενάριο και στα Resident Evil: Apocalypse (2004) και Resident Evil: Extinction (2007) που πρωταγωνίστησε επίσης η Milla Jovovich, μολονότι την σκηνοθεσία είχαν αναλάβει οι Alexander Witt και Russell Mulcahy.

Στο πρότζεκτ πέρα από την εταιρεία παραγωγής Constantin Film εμπλέκεται και η Screen Gems της Sony για την διανομή της κινηματογραφικής ταινίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Toho Film θα αναλάβει τη διανομή στην Ιαπωνία, η Tencent Pictures στην Κίνα, η Constantin Film στη Γερμανία και στο Βέλγιο ή στην Αυστρία και η Sony Pictures θα αναλάβει την διανομή στον υπόλοιπο κόσμο.

static1.squarespace_com.jpg.febaf207685d5ea27d45d6af19f2b8b9.jpg

Η κινηματογραφική ταινία ονομάζεται Monster Hunter "δοκιμαστικά" αυτή τη στιγμή, με την Capcom να λέει πως ο τίτλος θα μπορούσε να αλλάξει στο μέλλον. Όσον αφορά στην υπόθεση, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι οι δύο ήρωες την ταινίας θα συναντηθούν σε κάποιο σημείο της ταινίας προερχόμενοι από διαφορετικές περιοχές για να αντιμετωπίσουν έναν κοινό κίνδυνο - τα τέρατα, φυσικά. Από το γνωστό franchise παιχνιδιών, πρόκειται να κάνουν την εμφάνιση τους στην ταινία διάφοροι σημαντικοί χαρακτήρες (π.χ o Admiral που θα ενσαρκώσει ο Ron Perlman) επισημαίνει η Capcom. O T.I Harris έχει επιβεβαιωθεί επίσης ότι θα παίξει το ρόλο του Link και ο Tony Jaa θα ενσαρκώσει τον ρόλο του The Hunter.

Ο παραγωγός της σειράς Monster Hunter, Ryozo Tsujimoto δήλωσε: «Μετά από 14 χρόνια που ζούσαμε και αναπνέαμε στο σύμπαν του Monster Hunter, δηλώνουμε ενθουσιασμένοι και αναμένουμε με μεγάλη αγωνία να δούμε τις δημιουργίες μας προσαρμοσμένες στην κινηματογραφική οθόνη. Η βάση των φίλων του Monster Hunter γνώρισε μεγάλη αύξηση τον περασμένο χρόνο με την επιτυχημένη εμπορική σταδιοδρομία του παιχνιδιού Monster Hunter: World. Ελπίζουμε τόσο οι παλιότεροι φίλοι μας όσο και οι νέοι να μας συντροφεύσουν σε αυτή τη νέα συναρπαστική εξερεύνηση του σύμπαντος του Monster Hunter».

SlashGear

 

  • Confused 1