Η εντυπωσιακή 10ετή παραμονή του Avatar στην κορυφή του «box office» έφτασε στο τέλος της, με το Avenger’s: Endgame τελικά να εκθρονίζει την ταινία επιστημονικής φαντασίας του James Cameron ως η πλέον επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία όλων των εποχών.

Το Σάββατο, το blockbuster των Disney και Marvel ξεπέρασε τα $2,7897 δισεκατομμύρια στο παγκόσμιο «box office» -μετά την απόφαση των εταιρειών να πραγματοποιήσει έναν 2ο γύρο στις κινηματογραφικές αίθουσες τον περασμένο μήνα για να καταφέρει να ξεπεράσει το δημιούργημα του James Cameron- καλύπτοντας την διαφορά των σχεδόν $500 χιλιάδων που απαιτούνταν για να ξεπεράσει τη ταινία Avatar (σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, στο παγκόσμιο «box office» η μεγαλύτερη ταινία της Marvel έχει ξεπεράσει πια τα $2,8 δισεκατομμύρια).

O Πρόεδρος της Marvel, Kevin Feige έκανε την σχετική ανακοίνωση κατά την διάρκεια της παρουσίασης των επερχόμενων ταινιών της εταιρείας (4η φάση του κινηματογραφικού σύμπαν της Marvel) στο San Diego, στην έκθεση Comic-Con. Λαμβάνοντας υπόψη τις σειρές αλλά και τις ταινίες που ανακοινώθηκαν (και θα αναφέρουμε σε άλλο άρθρο) το μέλλον φαντάζει λαμπρό για την Marvel και την Disney.

 

  • Like 1
  • Thanks 1