Το Avengers: Endgame είναι μέχρι στιγμής με διαφορά η ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις για τη φετινή χρονιά ενώ κατέχει τη δεύτερη θέση στη γενική λίστα, πίσω από το Avatar του James Cameron.

Με βάση τις εισπράξεις το τελευταίο σαββατοκύριακο που έκλεισαν στα $3.51 εκατομμύρια δολάρια, το Endgame έχει συγκεντρώσει παγκοσμίως $2,742,491,359 , ελάχιστα πίσω δηλαδή από το Avatar το οποίο βρίσκεται στην κορυφή με $2,787,965,087. Αν και όλα έδειχναν ότι οι Avengers δεν θα μπορούσαν να κατακτήσουν την πρώτη θέση, ο επικεφαλής των Marvel Studios, Kevin Feige, ανακοίνωσε σήμερα ότι σε μερικές ημέρες, η ταινία θα επιστρέψει δυναμικά στους κινηματογράφους, μια κίνηση η οποία θα συνοδευτεί από αντίστοιχη διαφημιστική προώθηση. 

Ο λόγος είναι το επιπλέον υλικό που προσθέτει η Disney προκειμένου να προσελκύσει κυρίως τους φίλους τους franchise. Σύμφωνα με τον Feige, η ταινία που πλησιάζει σε διάρκεια τις 3 ώρες, θα περιέχει στο τέλος μια σκηνή που είχε κοπεί στο μοντάζ της αρχικής έκδοσης και η οποία θα προβληθεί ως σκηνή post-credit μετά το τέλος της εμφάνισης των συντελεστών της ταινίας. Ακόμα θα υπάρξει και ένα μικρό αφιέρωμα -άγνωστο σε ποιον- «αλλά και μερικές εκπλήξεις»,

Αν και η επανακυκλοφορία μιας ταινίας στους κινηματογράφους δεν συνηθίζεται να γίνεται τόσο γρήγορα, εντούτοις είναι μια γνωστή τακτική των κινηματογραφικών στούντιο, τακτική που άλλωστε ακολούθησε και το Avatar.

Gizmodo

  • Like 2