Την ερχόμενη Τρίτη, το Disney+ θα κάνει την εμφάνισή του στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία και τον Καναδά, ενώ η Ολλανδία είναι η πρώτη και μοναδική ευρωπαϊκή χώρα στην οποία θα λανσαριστεί την ίδια μέρα η video streaming υπηρεσία της Disney.

Όμως με σημερινή του ανακοίνωση, ο γίγαντας της ψυχαγωγίας, δίνει περισσότερες περιπτώσεις για την ευρωπαϊκή επέκταση της υπηρεσίας, η οποία θα κάνει την εμφάνισή της στη Γερμανία, την Ιταλία, την Ιρλανδία, τη Γαλλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο σε 4.5 μήνες περίπου και πιο συγκεκριμένα, στις 31 Μαρτίου του 2020. Για την Ελλάδα εξακολουθεί να υπάρχει σιγή ιχθύος, με τη Disney να υπόσχεται «περισσότερες ανακοινώσεις χωρών σύντομα».

Αν και δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες, το κόστος της μηνιαίας και ετήσιας συνδρομής αναμένεται να κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με αυτά που έχουν ανακοινωθεί για την Ολλανδία, και τα οποία φέρουν τη μηνιαία συνδρομή να κοστίζει €6,99 και την ετήσια €69,99. Η ενεργή συνδρομή στο Disney+ δίνει πρόσβαση σε 500 ταινίες και 7.500 τηλεοπτικά επεισόδια, με το κεντρικό περιβάλλον να χωρίζεται σε πέντε ενότητες όπως είδαμε και στη πρόσφατη μίνι δοκιμή που πραγματοποιήσαμε. Αυτές αφορούν περιεχόμενο από την ίδια τη Disney, την Lucasfilm, τα Marvel Studios, την Pixar και τέλος το National Geographic.

Πάντως όπως γίνεται κατανοητό από την ίδια την ανακοίνωση, το περιεχόμενο στο οποίο θα έχουν πρόσβαση οι συνδρομητές, «μπορεί να διαφέρει ανά περιοχή», κάτι που όπως φαίνεται έχει άμεση σχέση με τις κατά τόπους συμφωνίες της Disney με εγχώριες εταιρείες.

  • Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1