Τα Marver Studios κυκλοφόρησαν σήμερα το πρώτο trailer της πολυναναμενόμενης συνέχειας του Avengers: Infinity War, δημοσιοποιώντας παράλληλα και τον τίτλο της ταινίας η οποία θα ονομάζεται τελικά Endgame.

Μάλιστα η ταινία θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως περίπου ένα μήνα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 25 Απριλίου στη χώρα μας, μια σίγουρα ευχάριστη έκπληξη. Tο πρώτο trailer των Avengers: Endgame έχει έντονο το συναισθηματικό στοιχείο αφού σ' αυτό πρωταγωνιστούν όσοι υπερ-ήρωες επέζησαν από την επική μάχη με τον Thanos στο Avengers: Infinity War, και οι οποίοι μετράνε τις απώλειες των αγαπημένων τους φίλων.

Η τέταρτη ταινία των Avengers αποτελεί το τέλος για την τωρινή γενιά του σύμπαντος της Marvel που έκλεισε πρόσφατα τα 10 χρόνια, αποτελούμενο από 22 ταινίες, οι περισσότερες από τις οποίες γνώρισαν τεράστια εισπρακτική επιτυχία. Με βάση τις τελευταίες φήμες, το Avengers: Endgame θα αποτελέσει την τελευταία ταινία στην οποία θα δούμε βασικούς χαρακτήρες όπως τον Chris Evans στο ρόλο του Captain America.

Τα Marvel Studios αναμένεται να έχουν μια αρκετά δυναμική χρονιά, αφού τον Μάρτιο κάνει ντεμπούτο η Captain Marvel ενώ μετά τους νέους Avengers, σειρά παίρνει τον Ιούλιο η νέα ταινία του Spider-Man με τίτλο Far From Home.

 

  • Like 8