Η διάθεση αναμένεται να γίνει αργότερα μέσα στο έτος, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακόμη το κόστος

Στην ανακοίνωση ενός νέου, οικονομικότερου πακέτου με διαφημίσεις για τη Disney Plus συνδρομή της προχώρησε η Disney, το οποίο αναμένεται να διατεθεί προς το τέλος του 2022 στη Β. Αμερική, με τη παγκόσμια διάθεση να γίνεται το 2023. Ίσως η σημαντικότερη πληροφορία είναι αυτή του κόστους, η οποία δεν ανακοινώθηκε ακόμη, ούτε κατά πόσο θα είναι φθηνότερη από τη βασική συνδρομή που ανέρχεται στα $7.99 ανά μήνα.

Η προσθήκη οικονομικότερων επιλογών γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη στις συνδρομητικές υπηρεσίες περιεχομένου, με το HBO Max να παρουσιάζει το περασμένος έτος μια συνδρομή $10 ($5 φθηνότερη από το πακέτο χωρίς διαφημίσεις), που πέρα από τις πρόσθετες διαφημίσεις, περιορίζει το περιεχόμενο μόνο σε HD ανάλυση.

Από την άλλη είδαμε μια διαφορετική προσέγγιση από το Peacock, που προσφέρει μια μικρή επιλογή περιεχομένου με διαφημίσεις εντελώς δωρεάν, με το αρχικό πακέτο των $4.99 να προσφέρει πρόσβαση σε όλο τον κατάλογο με διαφημίσεις και τέλος, το πακέτο των $9.99 που επιτρέπει λήψη επεισοδίων και σχεδόν ολική αφαίρεση των διαφημίσεων. Ακόμα και το Hulu, που είναι της Disney, προσφέρει εναλλακτικές λύσεις με διαφημίσεις, με το πακέτο διαφημίσεων να κοστίζει $6.99 και το πακέτο χωρίς διαφημίσεις να κοστίζει $12.99.

Η προσθήκη μιας οικονομικότερης πρότασης μπορεί να βοηθήσει την εταιρεία να μεγαλώσει τη βάση χρηστών της, κάτι που γίνεται προτεραιότητα της Disney. Δεδομένου της αργής ανάπτυξης τους τελευταίους μήνες, μαζί με τα φιλόδοξα σχέδια να φτάσει 230 με 260 εκατομμύρια συνδρομητές έως το 2024, μια τέτοια πρόταση φαίνεται να είναι ιδανική για να τραβήξει ακόμη περισσότερους πελάτες τους επόμενους μήνες.

Το Disney+ θα το δούμε στη χώρα μας αυτό το καλοκαίρι σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

  • Like 2