Την 1η ημέρα του ετήσιου συνεδρίου Star Wars Celebration Anaheim 2022 (SWCA 2022), η Disney προχώρησε σε ορισμένες σπουδαίες ανακοινώσεις για τους φίλους του Star Wars.

Εκτός από την τηλεοπτική σειρά Obin-Wan Kenobi που έκανε πρεμιέρα στο Disney+ στις 27 Μάϊου και την ανανέωση της σειράς The Mandalorian με μία 3η σεζόν που θα προβληθεί τον Φεβρουάριο του 2023 στην ίδια βεβαίως υπηρεσία streaming, η Disney αποκάλυψε τη σειρά Andor, για την οποία έχουμε ετοιμάσει ξεχωριστό άρθρο αλλά και τη σειρά Star Wars: Skeleton Crew στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Jude Law, σε σκηνοθεσία Jon Watts (Spider-Man: Homecoming, Spider-Man: Far From Home και Spider-Man: No Way Home).

Η ιδέα πίσω από τη σειρά «Skeleton Crew» αναπτύχθηκε από τους Jon Watts και Christopher Ford (Chaos Walking). Οι Jon Favreau και Dave Filoni αναλαμβάνουν, μαζί με τον Jon Watts, την εκτέλεση της παραγωγής, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη αν λάβουμε υπόψη ότι το δίδυμο των Favreau και Filoni στην ουσία έχει αναλάβει την ανάπτυξη του τηλεοπτικού σύμπαντος του Star Wars.

Σύμφωνα με τον Dave Filoni, το Skeleton Crew είναι μία νέα τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστές παιδιά, αλλά «απευθύνεται στα παιδιά, όσο απευθυνόταν και η σειρά The Clone Wars». Υπό αυτό το πρίσμα, ενδεχομένως να περιλαμβάνει θέματα ή να εξετάζει ζητήματα που είναι κατάλληλα για παιδιά μεγαλύτερων ηλικιών. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα IGN, η ιστορία στη τηλεοπτική σειρά Skeleton Crew ακολουθεί «μια παρέα από 10χρονα παιδιά από έναν μικρό πλανήτη, τα οποία χάνουν τον δρόμο τους σε αυτόν τον γαλαξία πολύ, πολύ μακριά και πρέπει να προσπαθήσουν να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους».

Η σειρά διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα στο Return of the Jedi (Star Wars Episode VI) και επομένως τοποθετείται στην ίδια περίοδο με τη σειρά The Mandalorian και τη σειρά της Ahsoka Tano. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι με το Skeleton Crew να έχει την αίσθηση και το στυλ μιας παραγωγής από τη δεκαετία του ’80, όπως των Goonies και E.T.

  • Thanks 1