Μετά το περσινό σύντομο teaser, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο πλήρες trailer της πολυαναμενόμενης σειράς επιστημονικής φαντασίας 3 Body Problem.

Το νέο τρέιλερ έχει διάρκεια μεγαλύτερη των δύο λεπτών και περιλαμβάνει συναρπαστικές και εντυπωσιακές σκηνές. Δείτε το trailer παρακάτω.

Η τηλεοπτική σειρά βασίζεται στην επιτυχημένη τριλογία βιβλίων του Κινέζου συγγραφέα Liu Cixin. Μεταξύ των συντελεστών της παραγωγής βρίσκονται οι David Benioff και D.B. Weiss, συντελεστές της εξαιρετικά δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς του HBO, Game of Thrones. Το 3 Body Problem είναι το πρώτο μυθιστόρημα της σειράς Remembrance of Earth's Past και είναι δύσκολο να αναφερθούμε στην πλοκή χωρίς να κάνουμε σπόιλερ, επομένως είναι καλύτερο να περιμένετε μέχρι την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα στην κορυφαία υπηρεσία streaming, δηλαδή στις 31 Μαρτίου.

Όσον αφορά στον τίτλο, αναφέρεται στην υπολογιστική αστροδυναμική και σε ένα κοινό πρόβλημα -των τριών σωμάτων- της κλασικής φυσικής και της κβαντικής φυσικής που αφορά τους νόμους του Νεύτωνα για την κίνηση και την βαρύτητα. Αν και πρόκειται για «σκληρή επιστημονική φαντασία» (που όμως δεν κουράζει τον αναγνώστη), τα βιβλία του Liu Cixin περιέχουν άφθονη δράση και σκηνικά μυστηρίου και από όσο μπορούμε να καταλάβουμε από το trailer και η τηλεοπτική σειρά θα κινηθεί στους ίδιους άξονες. Να περιμένετε λοιπόν πολλές προηγμένες τεχνολογίες και απόκοσμες παραδοξότητες.

the-three-body-problem-covers.jpg.webp

Στη σειρά 3 Body Problem πρωταγωνιστούν ο Benedict Wong, η Eiza González και αρκετοί ηθοποιοί που είχαμε δει στο Game of Thrones, όπως οι Jonathan Pryce και John Bradley. Εκτός από τους David Benioff και D.B. Weiss, σε ρόλο co-showrunner βρίσκουμε και τον σεναριογράφο Alexander Woo, που μεταξύ άλλων είναι γνωστός για τη δουλειά του στα True Blood και The Terror.

  • Like 17