Τα πλάνα του Netflix περιλαμβάνουν περισσότερα Originals για την επόμενη χρονιά, κορονοϊού επιτρέποντος…

Η παραγωγή δικών του σειρών εξακολουθεί να αποτελεί βασικό στόχο για το Netflix και για το 2021, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν ελέω COVID-19. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Variety με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Reed Hastings μίλησε για τα πλάνα του Netflix αλλά και το πώς υποχρεώθηκαν να αναπροσαρμόσουν τις προσδοκίες τους. Μεταξύ άλλων, ανέφερε:

Έχουμε κάνει τα πλάνα μας για την επόμενη χρονιά και έχουμε σπουδαίο περιεχόμενο με περισσότερες δικές μας παραγωγές σε σχέση με φέτος. Δεν είναι βέβαια σε καμία περίπτωση τόσες όσες υπολογίζαμε στην αρχή αλλά είναι αυξημένες συγκριτικά με τον φετινό αριθμό. Η παραγωγή προχωρά κανονικά σε Ευρώπη και Ασία. Προσβλέπουμε σε ένα εμβόλιο έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να δουλέψουμε ακόμα πιο εντατικά.

Ο Hastings είχε ενημερώσει τους επενδυτές του Netflix τον Απρίλιο, με αφορμή τα οικονομικά αποτελέσματα του αμέσως προηγούμενου τριμήνου, ότι η κατάσταση θα επηρέαζε την παραγωγή σειρών του Netflix -τα λεγόμενα Netflix Originals. Την ίδια στιγμή βέβαια, εμφανιζόταν βέβαιος ότι το ίδιο θα συνέβαινε και με τους ανταγωνιστές της εταιρείας του, κάτι στο οποίο έπεσε πέρα για πέρα μέσα.

  • Like 2