Η πιο πρόσφατη ταινία με θέμα το τέλος του κόσμου έρχεται στο Netflix στις 8 Δεκεμβρίου και δείχνει να είναι αρκετά ατμοσφαιρική και με «δυνατό» καστ.

Η ταινία «Leave the World Behind» όπως είναι ο Αγγλικός τίτλος της, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Rumaan Alam. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Sam Esmail (Mr. Robot) και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τους Mahershala Ali, Julia Roberts, Ethan Hawke και Kevin Bacon. Πρόκειται για ένα μετα-αποκαλυπτικό θρίλερ με έντονη ατμόσφαιρα.

Όσο για το περί τίνος πρόκειται, παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη σύνοψη:

«Οι διακοπές μιας οικογένειας ανατρέπονται όταν δύο άγνωστοι φτάνουν τη νύχτα, αναζητώντας καταφύγιο από διάφορες κυβερνοεπιθέσεις σε όλη τη χώρα οι οποίες γίνονται όλο και πιο τρομακτικές κάθε λεπτό που περνάει και αναγκάζοντας τους πάντες να αποδεχτούν τη μοίρα τους σε έναν κόσμο που καταρρέει».

Το Netflix θα διατηρήσει την στρατηγική της διπλής κυκλοφορίας και με το Leave the World Behind (τόσο σε περιορισμένες κινηματογραφικές αίθουσες όσο και στην υπηρεσία ροής) όπως έκανε και με άλλες παραγωγές όπως τις Glass Onion: A Knives Out Mystery, Marriage Story και The Irishman. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου προτού τελικά προβληθεί στο Netflix στις 8 Δεκεμβρίου.

  • Like 8