Οι φίλοι της τηλεοπτικής σειράς «The Expanse» θα χρειαστεί να περιμένουν λίγους μήνες ακόμη για να δουν τη συνέχεια της σειράς επιστημονικής φαντασίας στις οθόνες ή στις τηλεοράσεις τους.

Πριν από μερικές μέρες, η Amazon επιβεβαίωσε ότι η τέταρτη σεζόν του «The Expanse» θα κάνει το ντεμπούτο της στις 13 Δεκεμβρίου. Το trailer, αν και δεν αποκαλύπτει και πολλά για την υπόθεση, αποτελεί απόδειξη για το τι μπορούν να κάνουν οι παραγωγοί μίας σειράς σε μία υπηρεσία streaming. Τώρα, που δεν δεσμεύονται από τους περιορισμούς στο περιεχόμενο και στο χρόνο εκπομπής του SyFy, μπορούν να είναι πιο τολμηροί δημιουργικά. Εφόσον δεν ξεφύγουν από την αρχική ποιότητα της σειράς, υπάρχουν πιθανότητες να δούμε μία ακόμα καλύτερη υλοποίηση του οράματος τους από αυτό που ήταν δυνατό από τη συμβατική τηλεόραση.

Μάλιστα, η Amazon, έχοντας πίστη στο όραμα των παραγωγών, ανακοίνωσε ότι ανανέωσε και για πέμπτη σεζόν τη σειρά, μήνες πριν κάνει το ντεμπούτο της η τέταρτη σεζόν. Η απόφαση βεβαίως της εταιρείας δεν αποτελεί έκπληξη λαμβάνοντας υπόψη πόσο αφοσιωμένους φανατικούς έχει από την εποχή που παιζόταν από το Syfy. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Amazon ανανεώνει μία σειρά  νωρίτερα από το ντεμπούτο της πρώτης ή της επόμενης σεζόν όπως αποδεικνύεται και από τις ανανεώσεις των Jack Ryan και Marvelous Mrs. Maisel.

Εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμα αρκετά βιβλία από τη σειρά «The Expanse» που μπορούν να προσαρμοστούν για να προβληθούν στη «μικρή οθόνη»  [Leviathan Wakes (2011), Caliban's War (2012), Abaddon's Gate (2013), Cibola Burn (2014), Nemesis Games (2015), Babylon's Ashes (2016), Persepolis Rising (2017), Tiamat's Wrath (2019)]. Έτσι, μπορούμε να υποθέσουμε ότι για όσο τα ποσοστά τηλεθέασης παραμένουν υψηλά, υπάρχει αρκετό υλικό για τη σειρά.

Engadget

Engadget

  • Like 5