Προβλήματα με την πρόσβαση στο ANT1+ έχουν την τελευταία ώρα οι συνδρομητές της υπηρεσίας, χωρίς τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα Αγγλία - Ιράν.

Η κεντρική σελίδα της υπηρεσίας, αυτή την ώρα κάνει ανακατεύθυνση στην ιστοσελίδα του antenna.gr.

Σύμφωνα με tweet της υπηρεσίας, το τεχνικό πρόβλημα έχει εντοπιστεί και η ομάδα του ANT1+ «εργάζεται για την άμεση επίλυσή του». Η μετάδοση του αγώνα γίνεται πάντως μέσα από την ιστοσελίδα του ANT1. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, μέσα από το ANT1+ θα μεταδοθεί το σύνολο των 64 αγώνων. Οι αγώνες της προημιτελικής και ημιτελικής φάσης μαζί με τον τελικό θα προβληθούν παράλληλα και από την ελεύθερη συχνότητα του ANT1. Στην ελεύθερη συχνότητα θα μεταδίδεται ακόμα ο βραδινός αγώνας της 1ης φάσης με ώρα έναρξης στις 9.00μμ, και ο δεύτερος αγώνας στη φάση των 16.

Ο αγώνας Αγγλία - Ιράν μεταδίδεται ζωντανά σε αυτό το link ενώ αναμένουμε νεότερη ενημέρωση από την υπηρεσία για τα υπόλοιπα ματς της ημέρας

Το άρθρο θα ανανεωθεί μόλις υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Ενημέρωση 18:40: Η ιστοσελίδα του ANT1+ και η πρόσβαση μέσω των εφαρμογών της υπηρεσίας, έχει αποκατασταθεί σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που λάβαμε. Αυτή έχει ως εξής:

Στο πλαίσιο του FIFA World Cup 2022™, κατά τη διάρκεια της προβολής του αγώνα Αγγλία-Ιράν, η συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+ αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα. Με σχετική ανακοίνωσή του (push notifications & social media) το ΑΝΤ1+ ενημέρωσε τους χρήστες ότι ο αγώνας θα μεταδιδόταν στο antenna.gr. Η ομάδα του ΑΝΤ1+ ζητά συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στους συνδρομητές της και εργάζεται πυρετωδώς για την επίλυση του τεχνικού προβλήματος. Για να μην χάσουν λεπτό οι συνδρομητές από το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη, ο ΑΝΤ1 TV αποφάσισε να αλλάξει τη ροή του προγράμματός του και να μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα Σενεγάλη – Ολλανδία (18:00) μέσα από την συχνότητά του, αλλά και μέσα από το antenna.gr. Η μεγάλη γιορτή του Μουντιάλ συνεχίζεται σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+. Μείνετε συντονισμένοι.

  • Like 1