Τα περισσότερα παιχνίδια που κυκλοφορούν, υποστηρίζονται από την εταιρεία για 2 χρόνια περίπου. Ωστόσο, η Blizzard εξακολουθεί να υποστηρίζει το Diablo II, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από 16 χρόνια περίπου.

Για την ακρίβεια, η Blizzard κυκλοφόρησε το patch 1.14, το οποίο δεν προσφέρει νέες δυνατότητες στο παιχνίδι, αλλά το καθιστά συμβατό με τις νέες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων, όπως τα Windows 10 και το OS X. Επιπλέον, η εταιρεία σκοπεύει να βελτιώσει τις cheat-detection και hack-prevention δυνατότητες του παιχνιδιού.

 

Η εταιρεία δήλωσε ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός ατόμων ανά τον κόσμο που εξακολουθούν να παίζουν το Diablo II, για αυτό το καθιστά συμβατό αρχικά με τις νέες πλατφόρμες και σκοπεύει να διαθέσει περαιτέρω αναβαθμίσεις στο προσεχές διάστημα.

 

Άλλωστε, πριν από μερικούς μήνες, η Blizzard είχε δημοσιεύσει αγγελία θέσης εργασίας, στην οποία αναζητούσε άτομο για να εργάζεται αποκλειστικά για το Diablo II, το Warcraft III και το Starcraft. Η υποστήριξη λοιπόν της εταιρείας για ένα τόσο παλιό παιχνίδι είναι σίγουρα αξιοθαύμαστη και ελπίζουμε να συνεχίσει να κάνει το ίδιο και με τους υπόλοιπους τίτλους της.

 

Link.png Site: ArsTechnica