Το Warzone βρίσκεται καθοδόν να ισοφαρίσει τα 50 εκατομμύρια παίχτες του Apex Legends σε σύνολο 4 εβδομάδων.

Το free-to-play παιχνίδι της Activision μπήκε και αυτό στη μάχη των δωρεάν battle royale και μόλις σε 10 ημέρες κυκλοφορίας κατάφερε να προσελκύσει ένα τεράστιο αριθμό παιχτών. Η εταιρία δηλώνει πως περισσότεροι από 30 εκατομμύρια gamers έχουν κατεβάσει και παίξει το Warzone.

Τις πρώτες 24 ώρες το Warzone είχε αποκτήσει 3 εκατομμύρια χρήστες ενώ σε μόλις 3 ημέρες ο αριθμός εκτοξεύτηκε στα 15 εκατομμύρια. Αν και ο ρυθμός έχει μειωθεί, σε μόλις 10 μέρες κατάφερε να διπλασιάσει τους gamers. Το Warzone όπως όλα δείχνουν, θα ισοφαρίσει κατά πάσα πιθανότητα ή θα προσπεράσει το Apex Legends, το οποίο είχε καταφέρει σε μόλις 4 εβδομάδες να αποκτήσει 50 εκατομμύρια gamers.

Αν και στο τέλος του 2019, το Apex Legends μετρούσε 70 εκατομμύρια gamers, θα χρειαστεί ακόμη μεγάλη προσπάθεια να βρεθεί παιχνίδι να προσπεράσει το Fortnite, το οποίο έχει 250 εκατομμύρια παίχτες. Με πολλές χώρες στον κόσμο να έχουν δώσει οδηγίες στους πολίτες να κάθονται στο σπίτι, ίσως το Warzone να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και να σπάσει το ρεκόρ του Apex Legends.

Engadget

  • Like 2