Οι εταιρείες Activision και Infinity Ward θα αποκαλύψουν το multiplayer mode του Call of Duty: Modern Warfare II στις 15 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Next.

Οι δύο εταιρείες επίσης ανακοίνωσαν ότι η «early access beta» θα ξεκινήσει σταδιακά στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου με τις κονσόλες PlayStation και από τις 24 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η «open crossplay beta» για όλες τις πλατφόρμες, δηλαδή όλες τις κονσόλες και υπολογιστές. Όπως είναι φανερό και από την παρακάτω εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η Infinity Ward, για να αποκτήσετε πρόσβαση στις early access και open crossplay betas θα χρειαστεί να προπαραγγείλετε τον τίτλο. Μετά την early access, οι κάτοχοι κονσόλας PlayStation 4 και PlayStation 5 από τις 18 έως στις 20 Σεπτεμβρίου θα αποκτήσουν πρόσβαση στην open beta ενώ στις 22 με 23 Σεπτεμβρίου αποκτούν πρόσβαση early access (crossplay beta) οι κάτοχοι κονσόλας Xbox και PC με τους κατόχους κονσόλας PlayStation να αποκτούν επίσης την ίδια ημερομηνία πρόσβαση στην crossplay beta. Τέλος, η open beta (crossplay) θα είναι διαθέσιμη για τους gamers όλων των πλατφορμών από τις 24 έως στις 26 Σεπτεμβρίου.

fbee0db0-16d9-11ed-97e7-40456b32f3dc.webp

Μαζί με το multiplayer mode, η Infinity Ward έκανε γνωστό ότι θα προχωρήσει σε επίδειξη του επερχόμενου μέλλοντος του Call of Duty, συμπεριλαμβανομένων και περισσότερων λεπτομερειών που σχετίζονται με το Modern Warfare II, πληροφορίες για το επόμενο Call of Duty: Warzone καθώς και κάποια νέα για την mobile έκδοση του τελευταίου, γνωστού και ως Project Aurora. Η εταιρεία επίσης υποσχέθηκε ότι θα δούμε διάφορους streamers στο YouTube να παίζουν με τα παιχνίδια σε πραγματικό χρόνο αλλά και ότι θα αποκαλύψει συναρπαστικές πληροφορίες.

Το Modern Warfare II αποτελεί τον διάδοχο του επιτυχημένου Call of Duty: Modern Warfare που λανσαρίστηκε το 2019 και βασίστηκε στην ορίτζιναλ σειρά Modern Warfare που κυκλοφόρησε το 2007. Ο νέος τίτλος πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου σε όλες τις πλατφόρμες (Xbox, PlayStation και Steam).

  • Like 1