Όπως είναι γνωστό, το Diablo IV, είναι το τελευταίο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς «Diablo» της Blizzard Entertainment και πλέον είναι και το παιχνίδι με τις πιο γρήγορες πωλήσεις όλων των εποχών της εταιρείας όπως και το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις πριν το επίσημο λανσάρισμα του, τόσο σε κονσόλες όσο και σε υπολογιστή.

Σε μόλις τέσσερις ημέρες επίσης από την έναρξη της φάσης «πρώιμη πρόσβαση», το Diablo IV αριθμούσε 93 εκατομμύρια ώρες παιχνιδιού ή περισσότερο από 10 χιλιετίες αν κάποιος παίζει 24 ώρες το 24ώρο από την αρχή του ανθρώπινου πολιτισμού.

Να θυμίσουμε, ότι το Diablo IV υποστηρίζει cross-platform και cross-progression gameplay επίσης σε Windows, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 και PlayStation 4 καθώς και four-player co-op και tow-player co-op σε κονσόλες.

KELRHIdOIUkFWbFo.jpg

«Αυτή είναι μια στιγμή που περιμέναμε πολλά χρόνια για την ομάδα Diablo IV» δήλωσε ο Rod Fergusson, γενικός διευθυντής του Diablo.

«Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που προσφέρουμε στους παίκτες την πιο πλούσια ιστορία που έχει ειπωθεί ποτέ σε ένα παιχνίδι Diablo. Οι παίκτες έχουν μια σειρά επιλογών, όπως η προσωπική προσαρμογή χαρακτήρα, ο εξοπλισμός με εξατομικευμένες δεξιότητες για την αντιμετώπιση τρομακτικών δαιμόνων ή η συλλογή «Legendary» αντικειμένων και όπλων για την υποστήριξη του τρόπου παιχνιδιού των παικτών ενώ παράλληλα ανακαλύπτουν νέα. Από τότε που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2019, η υποστήριξη από εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο μας οδήγησε στην κυκλοφορία του σκοτεινού οράματός μας για το Sanctuary. Χαίρε Λίλιθ, Ευλογημένη Μητέρα» συμπλήρωσε ο Rod Fergusson, γενικός διευθυντής του Diablo στην Blizzard Entertainment.   

  • Like 1