Με το πρώτο από τα δύο μεγάλα update να έρχεται στις επόμενες 10 ημέρες

Μέσω ενός ενημερωτικού βίντεο, η CD Projekt RED ανακοίνωσε πως η δωρεάν αναβάθμιση του Cyberpunk 2077 για κονσόλες νέας γενιάς (PlayStation 5, Xbox Series X|S) θα διατεθεί στο δεύτερο μισό του 2021. Όπως δήλωσε o συνιδρυτής του studio Marcin Iwiński "Στοχεύουμε για το δεύτερο μισό του 2021 και θα αποκαλύψουμε περισσότερα όταν θα έχουμε να μοιραστούμε κάτι".

Επίσης ανακοίνωσε πως σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν το πρώτο μεγάλο Update μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες. Το Patch #1, όπως το ονόμασαν, είναι η πρώτη από τις δύο μεγάλες ενημερώσεις που θα διορθώσουν προβλήματα του παιχνιδιού στις κονσόλες περασμένης γενιάς (PlayStation 4, Xbox One). Το Patch #2, το οποίο θα είναι μια μεγαλύτερη και σημαντικότερη ενημέρωση, αναμένεται τον Φεβρουάριο. "Τα μακροπρόθεσμα σχέδιά μας για το Cyberpunk 2077 είναι αμετάβλητα και θα συνεχίσουμε να διαθέτουμε ενημερώσεις για να προσφέρουμε σε όλους τους παίκτες, ανεξαρτήτως πλατφόρμας, την καλύτερη δυνατή εμπειρία".

cyberpunk-2077-update-schedule.jpg

Από το παραπάνω σχεδιάγραμμα, μπορούμε να έχουμε μια πρώτη άποψη του πότε αναμένεται κάθε διόρθωση και προσθήκη στο Cyberpunk 2077. Η next-gen αναβάθμιση είναι πιθανό να διατεθεί το φθινόπωρο ή και το τέλος του 2021, με το μοναδικό θετικό προς στιγμήν να παραμένει ότι, κάθε νέο update, βελτιώνει τον τίτλο σε όλες τις πλατφόρμες. Τουλάχιστον έτσι, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν μια εικόνα για το πότε θα υποστηρίζεται πλήρως το μηχάνημά τους από το παιχνίδι.

Παρόλα τα προβλήματα κατά την κυκλοφορία του, το Cyberpunk 2077 κατάφερε να πουλήσει πάνω από 13 εκατομμύρια αντίτυπα μετά από επιστροφές, σύμφωνα με δηλώσεις της CDPR.

  • Like 2
  • Haha 4