Κατά την διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του πρώτου Stadia Connect, η Google έκανε μία σημαντική αποκάλυψη: ότι το Baldur’s Gate III βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την εταιρεία Larian Studios και πως έρχεται στο Stadia.

Την προηγούμενη εβδομάδα, έγινε γνωστό ότι η εταιρεία Larian Studios ετοίμαζε το τρίτο μέρους κάποιου δημοφιλούς franchise, που αρκετοί υπέθεσαν ότι ήταν το Divinity: Original Sin 3. Όμως κάποια στοιχεία που έφερε στο φως της δημοσιότητας ένας χρήστης έδειχναν ότι το teaser της Larian ενδέχεται να είχε σχέση με ένα άλλο franchise, το Baldur’s Gate, κάτι που βεβαίως επιβεβαιώθηκε από την ίδια την Google και αργότερα από την Larian Studios.

Ευτυχώς για πολλούς, το Baldur’s Gate ΙΙΙ δεν είναι αποκλειστικός τίτλος της υπηρεσίας Google Stadia, και επομένως θα κυκλοφορήσει και για PC την ίδια εποχή.

Η εταιρεία Larian Studios αποκάλυψε ότι εργάζεται στην ανάπτυξη του Baldur’s Gate III παράλληλα με την ομάδα Dungeons & Dragons στην Wizards of the Coast, και πως πρόκειται να «βασιστεί στα υφιστάμενα mechanics και spells του D&D» καθώς και ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι multiplayer αν και βεβαίως κάποιος θα είναι σε θέση να το τελειώσει και μόνος του. Για την ώρα, δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία για την διάθεση του τίτλου στην αγορά, αλλά η Larian Studios υποσχέθηκε ότι θα δώσει περισσότερες πληροφορίες κατά την διάρκεια του έτους.

SlashGear

  • Like 3