Μία, μία, οι μεγαλύτερες εκθέσεις στον κόσμο πέφτουν θύματα της επιδημίας του κορωνοϊού και ακυρώνονται ή αναβάλλονται.

Μετά την ακύρωση του συνέδριου MWC 2020 (Mobile World Congress) –και την ακύρωση του Σαλονιού Αυτοκινήτου της Γενεύης βεβαίως- το Game Developers Conference 2020, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών, αναβλήθηκε λόγω του κορωνοϊού.

«Μετά από στενή συνεργασία με τους εταίρους μας στην βιομηχανία ανάπτυξης παιχνιδιών και με την κοινότητα σε όλο τον κόσμο, λάβαμε τη δύσκολη απόφαση να αναβάλλουμε το Game Developers Conference αυτό τον Μάρτιο. Έχοντας εργαστεί το προηγούμενο έτος για να προετοιμάσουμε την έκθεση με τους συμβούλους μας, τους ομιλητές, τους εκθέτες και τους εταίρους μας, είμαστε αληθινά αναστατωμένοι και απογοητευμένοι που δεν θα μπορέσουμε να σας φιλοξενήσουμε αυτή τη φορά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες και τους συνεργάτες μας για την υποστήριξή τους, τις ανοικτές συζητήσεις και την ενθάρρυνση τους. Όπως όλοι τους μας υπενθύμισαν, συμβαίνουν ωραία πράγματα όταν συναντιέται και συνδέεται η κοινότητα μας στο GDC. Για αυτό το λόγο, σκοπεύουμε να διοργανώσουμε μία εκδήλωση GDC αργότερα το καλοκαίρι. Θα εργαστούμε μαζί με τους εταίρους μας για να οριστικοποιήσουμε τις λεπτομέρειες και θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σχέδιά μας τις επόμενες εβδομάδες» διαβάζουμε στην ανακοίνωση των διοργανωτών.

47363127472_5f8d406177_k_0.jpg.b2530a4b1f923643c9a2524f506f8a03.jpg

Το συνέδριο είχε προγραμματιστεί να λάβει χώρα στο Σαν Φρανσίσκο, στις Ηνωμένες Πολιτείες από τις 16 Μαρτίου μέχρι τις 20 Μαρτίου. Οι διοργανωτές τώρα θέλουν να το μεταφέρουν μέσα στο καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο για την ώρα να έχουν καταλήξει στη νέα ημερομηνία. Από ότι φαίνεται, θέλουν να δουν πρώτα πως θα πάνε τα πράγματα με την επιδημία, πως θα επηρεαστούν οι αγορές και η υγεία των πολιτών σε όλο τον κόσμο πριν λάβουν τις αποφάσεις τους.

Το επόμενο συνέδριο που από ότι φαίνεται θα επηρεαστεί από τις εξελίξεις με την επιδημία του κορωνοϊού θα είναι το GTC (GPU Technology Conference) της Nvidia που θα πραγματοποιηθεί στις 22-16 Μαρτίου στο Σαν Χοσέ, στην Καλιφόρνια. Από ότι φαίνεται, βρισκόμαστε σε ένα σημείο που απλώς περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Αμερικάνικης εταιρείας για την ακύρωση ή την αναβολή του…

Tweaktown