H Rockstar ανακοίνωσε ότι το Grand Theft Auto V, το νέο "κεφάλαιο" στο πιο επιτυχημένο franchise, θα γίνει πλέον διαθέσιμο για τις δημοφιλείς παιχνιδοκονσόλες του Xbox 360 και PlayStation 3, στις 17 Σεπτεμβρίου.

Η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι λίγους μήνες αργότερα σε σχέση με το αρχικό χρονοδιάγραμμα που δημοσίευσε η εταιρεία, αλλά όπως σημειώνουν οι προγραμματιστές του παιχνιδιού, ορισμένος πρόσθετος χρόνος είναι αναγκαίος για να μπορέσει να προσφέρει την εμπειρία που υπόσχεται στο χρήστη. Αυτή τη στιγμή δεν γίνεται λόγος αν θα υπάρξει και αντίστοιχη έκδοση για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

 

Άνγωστο παραμένει ακόμη το κατά πόσο το GTA V θα κάνει το ντεμπούτο του για τις νέες κονσόλες που ετοιμάζει η Micrsoft και η Sony και τις οποίες αναμένεται να τις δούμε φέτος στην E3. Πάντως όπως φαίνεται, το συγκεκριμένο παιχνίδι θα αποτελέσει έναν από τους τελευταίους "μεγάλους" τίτλους για την υπάρχουσα γενιά κονσολών ψυχαγωγίας στο σπίτι.

 

 

Link.png Site: http://www.theverge.com/2013/1/31/3936960/grand-theft-auto-v-xbox-360-playstation-3-release-date-september-17th[/url]']theverge.com